Zaterdag 18 april 19.00 uur & zondag 19 april 15.00 uur presenteert AIJC kunstrijden hun jaarlijkse schaatsshow. Als de kers op de taart markeert deze happening het einde van het wedstrijdseizoen. Samen met alle leden wordt dit afgesloten met een geweldige schaatsshow. Dit jaar extra feestelijk!

Jubileum ijsshow xx AIJC kunstrijden (afgelast)

Wegens het coronavirus is dit evenement afgelast. Kijk voor meer informatie op de website.

Wat 20 jaar geleden begon als een klein, enthousiast initiatief, groeide met de jaren uit tot een heuse theatershow op het ijs!

Zaterdag 18 april 19.00 uur & zondag 19 april 15.00 uur presenteert AIJC kunstrijden hun jaarlijkse schaatsshow. Als de kers op de taart markeert deze happening het einde van het wedstrijdseizoen. Samen met alle leden wordt dit afgesloten met een geweldige schaatsshow. Dit jaar extra feestelijk!

Alle schaats-sterren van AIJC, van beginners tot nationale topschaatsers, vertonen hun kunsten op IJsbaan De Meent Bauerfeind. Ook gastoptredens en oud-leden ontbreken niet en geven extra kleur aan het geheel. In een wervelende show nemen ze het publiek mee op een reis vol nostalgie, verwondering én verwachting voor de toekomst! Voor de doorgewinterde schaatsshow-bezoeker een feest van herkenning. Successen van weleer in een jasje van nu. Maar ook nieuw publiek zal blij verrast worden met een sprankelende show vol spektakel. Een bijzonder avondje uit voor alle leeftijden. 

Viert u dit jubileum met hen mee? Tickets & Info: www.aijc.nl 

Op vrijdag 17 april 19.00 is de Try-Out van de show.
Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren zijn ook deze keer bewoners en cliënten van zorginstellingen van harte welkom de Try-Out bij te wonen tegen een gereduceerd tarief van 5 euro. Begeleiders mogen gratis mee. Er wordt rekening gehouden met rolstoelen. Geschikt voor alle leeftijden!
Voor meer informatie en het reserveren van kaarten: tryout.aijc@gmail.com

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.