Herfstwandeling Geestmerambacht (afgelast)

2020 Is het jubileumjaar voor Recreatieschap Geestmerambacht. 40 Jaar geleden werd de Gemeenschappelijke Regeling ondertekend, waarin afspraken met de deelnemende gemeenten zijn vastgelegd over de instandhouding van het recreatiegebied.

Ter gelegenheid daarvan wordt een gratis wandeling aangeboden, begeleid door gidsen van het IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid).
Onderweg vertellen de gidsen allerlei wetenswaardigheden over de natuur in Geestmerambacht. Waarom valt het blad van de boom en hoe ontstaan die mooie herfstkleuren? Welke vogels snoepen van de bessen? Trek stevige schoenen aan en neem vooral jouw verrekijker mee.

Startpunt van de wandeling is de parkeerplaats aan het eind van het Vlasgat in Koedijk. De wandeling duurt circa 1,5 uur en begint om 10 uur. In verband met de maximale groepsgrootte en de te bewaren afstand is aanmelden verplicht via dijkenwaard@ivnnkl.nl.
Er wordt van je verwacht dat je je aan de 1.5 meter afstand houdt en dat je geen ziekteverschijnselen hebt. De wandeling is gratis en wordt  aangeboden door het recreatieschap.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.