Avond4daagse Alkmaar

Alkmaar heeft zich officieel aangesloten bij de Avond4daagse – Home Edition, een landelijk initiatief van de KNWB. De inwoners van deze stad kunnen zich nu online aanmelden om vervolgens vanuit het eigen huis 4 dagen een eigen wandelroute te lopen. Wie de wandelingen voltooit krijgt bovendien de officiële avond4daagse wandelmedaille thuisgestuurd, zodat de reeks opeenvolgende medailles dit jaar tóch aangevuld kan worden. Zo wordt de 66e Alkmaarse avond4daagse er één om nooit te vergeten.

Wat is het? 
Met de Home Edition is iedereen in de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Hoe werkt het?
Je meldt je aan via de landelijke site van de avond4daagse - Home Edition. Bij inschrijving geef je aan voor welk medaille-nummer je loopt en betaal je 5 euro. Je wordt naar de eRoutes app geleid waarop jij je wandelingen gaat bijhouden. Je wandelt vanuit je eigen huis en binnen 4 weken loop je 4x de 2.5, 5 of 10 km. Voltooi je je tocht dan krijg je de avond4daagse medaille thuisgestuurd!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.