Alkmaar Victrix Run

Geen Alkmaar City Run, maar de Alkmaar Victrix Run

Alkmaar Victrix heeft een superleuk alternatief bedacht voor de City Run: de Alkmaar Victrix Run! Dit is een hardloopwedstrijd waar iedereen aan mee mag doen, die vijf of tien kilometer kan lopen. Er is zelfs een leuk parcours voor de kinderen gemaakt. 

Waarom zou dit evenement wel door mogen gaan?
Je krijgt drie weken om een zo goed mogelijke tijd op de hardloop route neer te zetten. Zodoende lopen jullie niet met z’n allen op hetzelfde moment. Ook is er geen vast startpunt maar begin je op je eigen gekozen plek op de route. De score wordt online gelogd via de app van Team Victrix en via de app Strava. Op deze manier heb jij geen contact met andere hardlopers en voldoe jij volledige aan de Corona maatregelen.

Waarom zou jij mee willen doen aan dit evenement?
Misschien zou de Alkmaar City Run wel jouw eerste hardloop wedstrijd zijn en was je er al hard voor aan het trainen. Door mee te doen aan de Alkmaar Victrix Run is dat gelukkig niet voor niets geweest! Voor de top 3 beste man/vrouw heeft Team Victrix leuke prijzen. All4running geeft zelfs hardloopschoenen weg en leuke vouchers! Daarnaast kan elke deelnemer een lot aanschaffen. Met dat lot kun je naast de podium prijzen ook kans maken op prijzen zoals 3 maanden gratis sporten bij Team Victrix, rittenkaarten, 2x fitness schema en toegang tot open gym, personal training en nog veel meer.

Je kunt kiezen uit de volgende startbewijzen

  • Rittenkaart 1: €0; 1 lot + deelname Alkmaar Victrix Run
  • Rittenkaart 2: €5; 3 lootjes + deelname Alkmaar Victrix Run
  • Rittenkaart 3: €25; 3 lootjes + t-shirt + deelname Alkmaar Victrix Run

Mail naar raymon@teamvictrix.nl om jouw shirt maat door te geven. Wanneer je rittenkaart 2 of 3 aanschaft zal een deel van dit bedrag gedoneerd worden aan het Rode Kruis.

Wat moet jij doen om deel te nemen aan dit evenement?
Om je in te schrijven voor dit evenement ga je naar www.teamvictrix.nl, ga naar Alkmaar Victrix Run en kijk bij het kopje Inschrijven voor meer informatie. Je installeert Strava op je telefoon, je meld je aan bij de club Team Victrix en in deze club staat het evenement Alkmaar Victrix Run, waar jij aan gaat deelnemen. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.