Alkmaar City Run

Op woensdagavond hardlopen door de bruisende binnenstad van Alkmaar, afsluiten met een drankje en live muziek bij Swinging Night Alkmaar! Dat is hét idee van de Alkmaar City Run by night.

Op woensdag 29 mei 2019, zijn de Langestraat, de Laat en alle kleine straatjes daartussen het decor van de fantastische Alkmaar City Run by nightMet 9.000 deelnemers en toeschouwers die lichtjes, fakkels en kaarsjes verzorgen, maken we er ook dit jaar weer een onvergetelijke tocht van. Na afloop kun je gezellig blijven hangen bij ‘Swinging Night’, er klinkt (live)muziek door de hele stad.

  • Hardlopen door het sfeervolle centrum van Alkmaar
  • Geschikt voor elk niveau
  • Keuze uit 10 km en 5 km

Inschrijven voor de Alkmaar City Run by night kan vanaf maandag 25 maart 09.00 uur. Leden van Le Champion en VIP Business bedrijven krijgen de kans om van 4 maart t/m 18 maart zich in te schrijven tijdens de speciale voorinschrijving.

Alles over hét hardloopevenement van Alkmaar vind je in de Alkmaar City Run by night app 2019. De app bevat alle belangrijke event informatie voor deelnemers én toeschouwers. Denk aan interactieve parcourskaarten, starttijden en reisadvies. Met de LiveTracking functie is het mogelijk om lopers tijdens hun race realtime te volgen.

Voor meer informatie kijk op: www.alkmaarcityrun.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Sportevenementen

Hardloopevenementen

Parkeren & Bereikbaarheid

Ontdek Alkmaar in 24-48 uur

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.