Laat je niet opvreten (afgelast)

Auteur Wim van der Meer, schrijver van het boek “Laat je niet opvreten door kanker” gaat de zalen in. Maandag 23 maart komt hij voor een lezing naar Alkmaar. 

De lezingen omvatten zeer veel onderwerpen, die te maken hebben met het grootste onderwerp in zijn boek namelijk over de kracht van voeding bij kanker.
Bij voeding denk je al gauw over eten, maar er is meer. Vrijwel iedereen die met kanker wordt geconfronteerd heeft meer bagage dan wordt gedacht.
De grootste reden dat kanker ontstaat is ontdekt door Dr Otto Warburg in 1916 en zijn ontdekking hield in dat verzuring de grootste oorzaak was van het ontstaan van kankercellen in het lichaam.
Verzuring kan optreden door slechte voeding, langdurig onderhevig zijn aan stress, te weinig beweging, roken, alcohol, bestrijdingsmiddelen en de meest vergeten oorzaak: Trauma’s die niet verwerkt zijn.

Tijdens de lezingen zal op al die onderwerpen ingegaan worden en oplossingen aangeboden worden. Wim zal vaak niet de enige spreker zijn, hij heeft veel contacten op gebieden, die vooral de menselijke gedachten die ons voortdurend bezig houden, hebben bestudeerd.

Bijzonder is de slagzin: je hoeft niet alles te geloven wat jij denkt.  En daarom zijn deze lezingen er om je uit dit gedachtepatroon te halen en daardoor de verzuring en het ontstaan van kanker te beperken.
De kracht van je gedachten omdraaien naar positief denken speelt een grote rol om je eigen gezondheid te sturen.
Kanker is echt geen doodsvonnis. Er zijn vele mogelijkheden voor degenen die open staan voor natuurlijke benadering en hun eigen immuunsysteem met de juiste “voeding” zo sterk te maken dat die zelf kankercellen kan opruimen.

Ga naar www.HetBetereEten.nl/lezing voor meer info en de toegangskaarten.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.