Trijntje Oosterhuis keert terug naar Alkmaar (verplaatst)

Het concert van Trijntje Oosterhuis wordt verplaatst naar 11 september wegens de strijd tegen het coronavirus. Ticketkopers worden hiervan per mail op de hoogte gebracht. Gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Ben je toch verhinderd? Dan is het mogelijk om je tickets vòòr 2 april te retourneren, door een verzoek te sturen naar info@podiumvictorie.nl.

Klik hier voor het nieuwe evenement.

Na haar uitverkochte rooftop show van afgelopen zomer, keert Trijntje Oosterhuis komend voorjaar terug naar Alkmaar. Met een succesvol nieuw album én een bijna volledig uitverkochte najaarstour op zak, staat ze 20 maart op het podium in onze grote zaal.

De geboren Amsterdamse zangeres brak in de jaren 90 door met haar broer Tjeerd in Total Touch. Samen boekten zij verschillende successen in de muziekwereld. Ook haar solo-carrière die in 2001 begon, hangt van successen aan elkaar. Zo won ze onder andere drie Edison Awards, 3 TMF Awards én een Zilveren en Gouden Harp.

Naast haar zangcarrière is Trijntje ook bekend als Nederlandse finalist voor het Eurovisiesongfestival, coach van ‘The Voice Of Holland’ en ‘It Takes 2’ en deed ze mee aan het TV programma ‘De Beste Zangers’.

Dit jaar kwam haar nieuwe, Nederlandstalige album uit genaamd ‘Dit Is Voor Mij’. Voor dit album werkte ze met een combinatie van oude rotten in het vak en jong, nieuwe talent. Zo is het album geproduceerd door Jett Rebel en werkte ze voor de tracks samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur, Glenn Faria en Linde Schöne.

Het concert van Trijntje Oosterhuis vindt plaats op vrijdag 20 maart. Tickets voor deze avond kosten €24,70 en zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.