Super Disco, Club 40 en Crazy 90s in Podium Victorie

Dansen tot in de vroege uurtjes

Waar kun je beter met je voetjes van de vloer dan in Podium Victorie? Ook deze nazomer staan er weer een paar héle fijne dansavonden op het programma. We tippen er een aantal:

14 september
Brandnew clubnight: Super Disco

Op zaterdag 14 september vindt een spiksplinternieuwe clubnacht in de grote zaal van Podium Victorie plaats. Super Disco serveert je de allerlekkerste discohits. Laat je hélemaal meevoeren in die fi jne 70’s & 80’s vibe met overweldigende showacts en dj’s die voor jou heerlijke tophits draaien.

19 oktober
Club 40 met Ben Liebrand

Bij Club 40 draait het helemaal om de sfeerbeleving. DVDj Dennis Verheugd zet hierbij de juiste muzikale toon, met de beste Hits & Clips van toen en nu. Als feestvierder word je extra in de watten gelegd met heerlijk fi ngerfood en stijlvol entertainment. Op zaterdag 19 oktober geniet je ook van een exclusief optreden van Grandmixer Ben Liebrand. In zaal 2: Housemusic met o.a. Carlitos Way en Devious.

23 november
Crazy 90s Live: 2 Unlimited

Zaterdag 23 november is het weer tijd voor CRAZY 90s met dit keer een wel heel speciaal live optreden van 90s helden 2 Unlimited (bekend van de nummers No Limit, Twilight Zone, Get Ready For This). Dvd-j Devious laat met videoclips de echte 90s-vibe helemaal herleven. CRAZY 90s is de ultieme 90's-throwback met in zaal 2 de Happy Hardcore Allnighter met Dj's Ominous & Sequence (Thunderdome/Pandemonium).
Wees er snel bij, want Crazy 90s is vaak uitverkocht!

Tickets voor deze events zijn verkrijgbaar via www.rejoice-events.nl of via Facebook.
Heb je speciale wensen? Neem dan contact op via: info@rejoice-events.nl.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.