Rock 'n Roll trio DeWolff tourt met nieuw album (verplaatst)

Het concert van DeWolff is verplaatst naar 3 september wegens de strijd tegen het coronavirus. Ticketkopers worden door Podium Victorie hiervan op de hoogte gebracht. Gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Ben je toch verhinderd? Dan is het mogelijk om je tickets vòòr 30 maart te retourneren, door een verzoek te sturen naar info@podiumvictorie.nl

Klik hier voor het nieuwe evenement

Jaren geleden begonnen 3 jongens met een vrije geest een bandje. 12 jaar later staan ze met 6 albums op zak op de grootste Europese podia waaronder Lowlands, Pinkpop, Down the Rabbit Hole en Sziget. Op 26 maart komt het trio naar Podium Victorie.

Het zevende studio album “Tascam Tapes” klinkt als geen enkel ander DeWolff album. Je hoort geen drums, geen Hammond orgel en geen gitaarversterkers. Waarom? Omdat het hele album, tijdens hun tour, is opgenomen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder uit de jaren 80 in de meeste krappe ruimtes: de achterbank van de tourbus, kleine backstages en stinkende tankstations langs de Europese snelwegen.

De driekoppige band uit Limburg is niet meer weg te denken uit de psychedelische rock. In 2019 wonnen ze een Edison voor ‘Best Rock’, namen een album op met Black Keys-producer Mark Neill en hebben ze met hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica al op meer dan 1000 podia gestaan door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland.

Op 26 maart is het nieuwe album live te bewonderen. ‘Hip-shakin' mind-bogglin' dimensie, ergens tussen planeet Beastie Boys, Beck en planeet Deep Purple. Dit is DeWolff zoals je ze nog nooit gehoord hebt.
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.