Open Dag Artiance, Centrum voor de Kunsten

Grijp dit schooljaar je kans en start met een inspirerende vrijetijdsbesteding! Tijdens de Open Dag van Artiance op zaterdag 31 augustus is er tussen 12.00 en 16.00 uur van alles te beleven en krijg je een voorproefje van een aantal cursussen.

Er zijn gratis workshops en je kunt allerlei muziekinstrumenten uitproberen. In de agenda op de website van Artiance staat het programma met alle gratis workshops en presentaties. En als je je deze middag direct aanmeldt voor een cursus, ontvang je een cadeautje. Kom gezellig sfeer proeven!

Nieuwe foyer
Tijdens de zomervakantie is de foyer van Artiance verbouwd. Er staat een nieuw podium; een prachtige plek op om te treden. Tijdens de Open Dag wordt het nieuwe podium in gebruik genomen, dus komt dat zien!

Open lessen
In september starten alle cursussen beeldend, dans, musical en theater met een open proefles. Doe vrijblijvend mee en beslis daarna of je door wilt gaan met de cursus. In de agenda op de website van Artiance vind je een volledig overzicht van alle open lessen. En wil je dit jaar met muziekles beginnen? Meld je dan via de website aan voor een gratis proefles.

Foto: Nico Hoek

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.