Museum en Beeldentuin Nic Jonk

Deze zomer kunnen kunst- en muziekliefhebbers weer terecht in museum en beeldentuin Nic Jonk in Grootschermer. Op zaterdag 11 juli start het concertseizoen met een optreden van Specs Hildebrand & Band.

Al enige weken is het mogelijk om binnen de RIVM-regels een bezoek te brengen aan museum en beeldentuin Nic Jonk. En vanaf 1 juni zijn maximaal 30 bezoekers tegelijk welkom om te genieten van het werk van Nic Jonk en Bergenaar Jaap Min.

Jaap Min
Behalve veel werk van Nic Jonk is er in het museum ook een expostie te zien van schilder en glazenier Jaap Min uit Bergen. De expositie van Min toont een ruim aanbod van schilderijen en aquarellen van het Noord-Hollandse landschap. Zoals sloten, koeien in de wei, een enkel paard, een geit en een hooilandschap. Maar ook een aantal figuren en stillevens. De expositie van Min duurt nog tot 6 juli.

Specs Hildebrand
Op zaterdag 11 juli pakt museum en beeldentuin Nic Jonk de draad weer op met concerten. Die dag komt zanger, gitarist en componist Specs Hildebrand met zijn band naar Grootschermer. Het kleinschalige concert, voor maximaal 30 toeschouwers, begint om 17.00 uur.

Mensen die het museum willen bezoeken moeten wel reserveren. Het museum is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. 

Voor informatie en/of aanmelden bezoek info@nicjonk.nl of telefoon 0299 -671560 of 06-53325569.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.