Kaasmarktconcert

Aankomende vrijdag 10 juli wordt het kaasmarktconcert in de Grote Kerk Alkmaar verzorgd door organist Frederick James, prijswinnaar van het Schnitger orgelconcours 2019. Freddie James zijn muzikale carrière begon als koorzanger bij de kathedraal van Southwark. Daarna bekleedde hij functies als orgelwetenschapper bij Croydon Minster en assistent-organist bij de Sint Nicolaasbasiliek in Amsterdam. 

Hoewel er geen Kaasmarkt is deze maand, kun je wel genieten van de Kaasmarktconcerten. Tijdens de gratis toegankelijke Kaasmarktconcerten op de vrijdagen, kun je een half uur genieten van het indrukwekkende spel van nationale en internationale organisten. Dit geldt voor zowel de gratis als de betaalde activiteiten.

Ga voor het reserveren voor een ticket voor de gratis Kaasmarktconcerten naar www.grotekerkalkmaar.nl en kies daar voor de betreffende datum en het tijdsvak 12.00 of 13.00 uur. 

Van 15 juli t/m 9 september staan in de Grote Kerk Alkmaar sfeervolle Zomeravondconcerten met grote (internationale) organisten op het programma. De eerste editie op woensdagavond 15 juli zal worden verzorgd door stadsorganist Pieter van Dijk.  

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.