Jazz in kerkje Markenbinnen (afgelast)

Houd voor meer informatie over het plaatsvinden van dit evenement de website https://kerkjemarkenbinnen.nl/ in de gaten. 

De muziek van Jazz-legende Thelonious Monk krijgt alle aandacht op vrijdagavond 20 maart in het kerkje van Markenbinnen! De afdeling jazzmuziek van het Conservatorium van Amsterdam heeft het ‘Hristo Goleminov Trio’ hiervoor een podium gegeven in Markenbinnen. Het trio bestaat uit Hristo Goleminov (tenor saxofoon), Siebren Smink (elektrische gitaar) en Pietro Barcelona (contrabas) en zij hebben meer dan een gezamenlijke passie voor de muziek van de befaamde bebop en jazz pianist/componist Monk. Hij die met een enkele noot de zaak intens kan laten swingen! Dat wordt genieten voor iedereen die de jazz een warm hart toedraagt, maar is tevens een unieke kans om kennis te maken met deze muziek.

Hristo Goleminov komt uit een zeer muzikale Bulgaarse familie, zijn ouders, zijn beide grootvaders: allemaal professioneel muzikant. Geboren in Porto en begenadigd saxofonist, momenteel studerend aan het Conservatorium van Amsterdam.

De entree is vrij, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor o.a. de onkosten van musici en de instandhouding van het kerkje. U kunt een plaats in het kerkje reserveren voor dit concert door een mailtje te sturen naar: secretariaat@kerkjemarkenbinnen.nl  Het concert op vrijdag 20 maart begint om 20.15 uur. Het kerkje is open vanaf 19.45 uur. Adres Dorpsstraat 43 Markenbinnen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.