De Grote Drie in Concert

De musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie werd juichend ontvangen en veelvuldig genomineerd en onderscheiden met een Musical Award voor beste musical. In dit fictieve verhaal over de drie grote en unieke theatervedettes, Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong, volgen we hen in de aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt helaas nooit kwam.

In deze concertante versie wordt er geconsentreerd op dit concert. Bij het maakproces van de musical had het artistieke team (Lars Boom, Paul van Ewijk, Ellen Pieters en Hans Cornelissen) de grootste moeite met de keuze van de nummers: het zogenaamde ‘kill your darlings’ effect. Er was nog zoveel moois en bekends in het rijke repertoire, dat nu in deze nieuwe versie wel aan bod kan komen.

De drie actrices vertolken in character ‘hun’ grootste successen zoals Het is Over, De Minutenwals, Zeur niet, Herr Heinzelmann, De bokken en schapen, Wat heb je gedaan Daan, Jaloezie, Dobbe Dobbe Dobbe, Om alles, Lou er ligt een lijster in de la, De vleselijke woning, Er zit nog leven in de oude kat, We bennen op de wereld om mekaar te helpen nietwaar, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.