‘WE NADEREN HET INDIANENGEBIED’

Op zondag 10 februari a.s. spelen de muzikanten Willem Schoone, Victor Posch en Robbert Smit hun eerste muziektheatervoorstelling ‘We naderen het Indianengebied’ in de Remonstrantse Kerk in Alkmaar.  

Schoone, Smit & Posch zijn rasmuzikanten met een grote staat van dienst. Zij spelen en speelden in een groot aantal bekende en onbekende bands en met vele muzikanten in binnen- en buitenland, deden studiowerk en werkten mee aan vele cd’s.

In deze eerste gezamenlijke voorstelling hebben ze hun krachten gebundeld en vertellen zij verhalen over onder andere hun leven als muzikant, de spuit, oude auto’s en de liefde.

Ze begeleiden hun sappige, ontroerende en grappige verhalen natuurlijk muzikaal met zelfgeschreven nummers. In deze voorstelling wisselen ze moeiteloos verschillende muziekstijlen als pop en rock ’n roll af met country, blues en ballads.

Willem Schoone – bas, gitaar, zang

Victor Posch – sax, piano, zang

Robbert Smit – gitaar, zang

Met deze muzikale theatervoorstelling treden zij op zondag 10 februari a.s. om 16.00 uur op in de Remonstrantse Kerk aan het Fnidsen 33-37 in Alkmaar. De zaal is vanaf 15.30 uur open. Toegangsprijs 12,50 euro. Voorverkoop via info@dekunstmacht.nl.  

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.