Trouwbeurs Alkmaar

Trouwleveranciers, trouwinspiratie en winkelgemak onder één dak

Zondag 26 januari komt de Trouwbeurs voor de zevende keer naar Alkmaar. Van 10.00 uur tot 16.00 uur kun je voor trouwinspiratie terecht in de stijlvolle Georg Kessler Lounge in het AFAS (AZ) Stadion.

Thuiswedstrijd voor regionale professionals.
Ruim vijfenveertig trouwexperts verzamelen zich tijdens deze Trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis is voor zakelijke voetbalfans, maar tijdens de Trouwbeurs Alkmaar is de lounge omgetoverd tot een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen.  

Inspiratie en aanbiedingen.
Benieuwd naar de laatste trends en mooie tradities? Dan zit je deze dag gebakken. Trouwexperts uit Noord-Holland laten je alles op een verrassende en interactieve manier zien. En er gelden ook nog allerlei leuke aanbiedingen. Locaties, herenmode, bruidsmode, bloemen, trouwkaarten, bruidstaarten, weddingplanners, beauty, entertainment; alles is vertegenwoordigd. Zelfs aan de opvang voor huisdieren is gedacht. 

Geen lange modeshow, maar een frisse pop-up modepresentatie op het inspiratieplein. Je kunt na je bezoek aan Trouwbeurs Alkmaar letterlijk je things to do afvinken.

Voor tickets en alle informatie over de Trouwbeurs ga je naar www.trouwbeursalkmaar.nl.

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.