Apollo 11 (8+) (Afgelast)

Op zaterdag 24 oktober 2020 speelt theatergroep Unieke Zaken uit Alkmaar voor de laatste keer haar succesvolle theaterproductie APOLLO 11 (8+). De voorstelling vindt plaats in Fabrique Unique, Pettemerstraat 37, om 14:30 uur. De laatste kaarten (€10,-) zijn te reserveren via post@uniekezaken.nl.

APOLLO 11 is een visueel theaterspektakel met livemuziek, maquettes, animaties, dansende planeten, een ruimteballet en heel veel rook. Zes spelers/musici brengen het enorme avontuur van de allereerste mens op de maan tot leven in een razendsnelle ruimtereis langs Housten, de maan, het Witte huis, de raket, schoonheidssalon La Luna en de Stille Oceaan. Met als stuwraket een liveband die dampende jaren zestig rock de zaal in pompt.

Unieke Zaken maakt en speelt levenslustige theaterverhalen voor iedereen die jong is of zich daartoe rekent. Haar producties worden gekenmerkt door een energieke mix van muziek, tekst, objecten, dans, poppen en beweging. De producties zitten vol humor, ze prikkelen de verbeeldingskracht en de liefde voor theater spat ervan af.

Foto: Erna Faust

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.