SLAM! Koningsdag 2019

Ook in 2019 keert SLAM! Koningsdag weer terug naar Alkmaar! Op meerdere stages, met veel verschillende artiesten, gaat er op 27 april weer een groots feest gevierd worden.

Net zoals voorgaande jaren wordt SLAM! Koningsdag ook dit jaar weer gevierd op de parkeerplaats naast het AFAS Stadion. Het terrein heeft plek voor 30.000 dolenthousiaste feestvierders. De Nederlandse DJ's en Urban acts zorgen voor de spetterende line-up en een onvergetelijke dag!

Het is inmiddels alweer de 15e keer dat SLAM! Koningsdag wordt georganiseerd. Waar het in 2005 begon op het Rembrandtplein in Amsterdam hield het nog een tussenstop op het Java-Eiland in Amsterdam maar is het nu sinds 2013 al 6 editie's uitverkocht in Alkmaar.

Van Martin Garrix tot Hardwell en van Afrojack tot Armin van Buuren, alle grote Nederlandse DJ's hebben minstens 1 keer op de mainstage van SLAM! Koningsdag gestaan. SLAM! Koningsdag biedt ieder jaar meerdere stage's en meerdere muziekstijlen. Hierdoor lukt het ze elk jaar om voor iedereen het mooiste feestje van het jaar neer te zetten. 

Line-up
De spetterende line-up van dit jaar bestaat sowieso uit Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan. Naast deze rij aan grote namen is er dit jaar ook weer een tweede stage. En niet zomaar één. De tweede stage wordt namelijk gehost door Vunzige Deuntjes met o.a. Famke Louise, Mula B, JAYH, Tabitha en Yung Felix!

De Vunzige Deuntjes-stage is speciaal voor alle hiphop en urban-fans. Vunzige Deuntjes ken je van hun feestjes door het hele land, hun eigen festival en natuurlijk hun aanwezigheid op andere grote festivals en feesten zoals Amsterdam Open Air en Mysteryland. 

Bussen
Vanuit heel veel plaatsen in Noord-Holland (en de rest van Nederland) gaan er bussen naar het feestterrein. Vanaf het treinstation van Alkmaar gaan er pendelbussen naar het AFAS Stadion. Let op: er gaan geen stadsbussen richting het stadion (lijn 163 rijdt niet meer).

Voor meer informatie en kaarten ga je naar: www.slamkoningsdag.nl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.