Grootste werkfestival 2019

Alles draait om innovatie op donderdag 31 oktober!

Als uitsmijter van de Maand van het Werk organiseert RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) samen met haar partners alweer voor de derde keer Het Grootste Werkfestival. Dit festival voor werkgevers, onderwijs en overheid vindt plaats op donderdag 31 oktober, van 13.00 tot 18.00 uur in De Meent Bauerfeind te Alkmaar. De middag staat geheel in het teken van innovatie. Enkele sprekers zijn Alexander Klöpping (Blendle), Jorn de Vries (Flitsmeister) en Marijn Beuker (AZ). Aansluitend is een spectaculair Goede Doel Diner, waarvoor deelnemers zich apart kunnen opgeven. Deelname aan Het Grootste Werkfestival is gratis.

Goede Doel Diner tijdens Wieler 3 daagse Alkmaar
Aansluitend aan Het Grootste Werkfestival is een Goede Doel Diner. Het Goede Doel Diner is inmiddels een gekoesterde traditie, maar dit jaar in een geheel nieuw – en zeer sportief – jasje! In de binnenring van Sportpaleis Alkmaar kunt u niet alleen genieten van een uitgebreid culinair menu, maar ook van de baanwedstrijden tijdens de eerste avond van de Wieler 3 Daagse. Het gezelligste topsportevenement van Alkmaar, gecombineerd met het Goede Doel Diner, is daarmee dé gelegenheid om uw relaties uit te nodigen en bij te praten onder het genot van een hapje, drankje en entertainment! Deelname aan het diner kost € 150,- per persoon. Een tafel reserveren om uw relaties exclusief aan te ontvangen is mogelijk, een tafel biedt plaats aan 8 personen. Dit jaar komt de opbrengst van het diner ten goede aan het project Meedoen biedt perspectief van het Leger des Heils.

Maand van het Werk
Het Grootste Werkfestival is de uitsmijter van de Maand van het Werk in oktober. De Maand van het Werk biedt een podium voor initiatieven om mensen duurzaam aan het werk te helpen of houden. Zo kunnen organisaties elkaar inspireren en van elkaar leren, via een expeditie over onze arbeidsmarkt langs voorbeeldprojecten in en buiten onze regio. Meer informatie: www.maandvanhetwerk.nl.

 

Meer informatie en aanmelden: www.hetgrootstewerkfestival.nl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.