Festival Wereldmuziek Hortus

Op zondag 28 juli organiseert stichting Helende geluiden een wereldmuziekfestival bij Hortus Alkmaar. Er zijn die middag optredens van zangeres Jolanda Traarbach, violiste Martine Nijenhuis en het duo Paradiya. Het festival duurt van 15.00 – 18.00 uur. Voorafgaand aan het festival organiseert stichting Sufi Trail een wandeling van circa 5 kilometer van station Alkmaar naar de hortus.

Combinatie wandelen en muziek

Wandelliefhebbers kunnen zich melden bij station Alkmaar. Daar vertrekt de groep om 11.00 uur voor een mooie wandeling door het centrum van Alkmaar naar de hortus. In de tuin kunnen ze dan lekker uitrusten en genieten van de muziek.

Muziek uit alle windstreken

Jolanda Traarbach brengt die middag Ierse liederen ten gehore, Martine Nijenhuis verzorgt een bijzonder natuurbelevingsconcert en duo Paradiya, bestaande uit Kees van Boxtel en Albert Distelbrink, speelt een mix van Afrikaanse en Indiase muziek. De prachtige tuin zorgt voor een sfeervolle omlijsting.

Vertrek wandeling om 11.00 uur bij de hoofduitgang van station Alkmaar centraal


Locatie: Hortus Alkmaar, Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar
Entree: in de voorverkoop € 15,00, op de dag zelf € 17,50 en met AlkmaarPas of CJP € 10,00. Deelname aan de wandeling is gratis.
Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Hortus Alkmaar, Wereldwinkel Alkmaar of via de website www.helendegeluiden.nl
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.