Tata 'Chess on Tour' naar Alkmaar

Tijdens de 81e editie van het Tata Steel Chess Tournament in 2019 gaan de grootmeesters van de Tata Steel Masters een ronde spelen in Alkmaar. En jij kunt komen kijken! 

Het Tata Steel Chess Tournament vindt traditiegetrouw plaats in Wijk aan Zee, in 2019 van 11 tot en met 27 januari. Tijdens het evenement spelen de grootmeesters van de Tata Steel Masters onder de noemer Tata Steel Chess on Tour twee rondes op toplocaties elders in het land. Het is de zesde keer dat het Tata Steel Chess Tournament ‘on tour’ gaat. Het deelnemersveld wordt in het najaar bekendgemaakt. 

Op woensdag 16 januari 2019 spelen de internationale schaaktoppers in TAQA Theater de Vest in Alkmaar. In de aanloop naar dit toernooi worden er in de stad verschillende activiteiten georganiseerd om het schaakspel onder verschillende groepen in de samenleving (w.o. de scholen) onder de aandacht te brengen. Ook  komt  in  bijeenkomsten over de denksport het strategisch denken en het bedenken van creatieve oplossingen aan de orde.

Hier vind je alle informatie over het toernooi én de spelers.

Alles weten over Alkmaar?

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.