SISI BOY

Steef de Jong | Groots en Meeslepend

Deze voorstelling is verplaatst van 11 april 2020 naar 23 september 2020, 19:30 uur. 

In zijn vorige eenmansoperettes Ludwig, Straussvogel en Groots En Meeslepend Wil Ik Leven speelde ze een bescheiden rol. Het werd tijd voor een hoofdrol. In SISI BOY deelt Steef de Jong daarom het podium met zijn grote inspiratiebron keizerin Elisabeth (1837-1898), beter bekend als Sisi. Ondanks hun grote verschillen blijken ze meer gemeen te hebben dan je in eerste instantie zou denken.

Op Theaterfestival De Parade was SISI BOY een enorme hit. Trouw en de Volkskrant gaven vier sterren. Zo ook Theaterkrant: ‘De ingrediënten zijn ‘classic Steef’ – karton, operette en een uiterst aimabele podiumprésence – maar het resultaat is een verrassende voorstelling waarin De Jong een ode brengt aan het anders-zijn’. Nu gaat Steef de theaters in met een avondvullend programma.

Met de vaste Steef de Jong-ingrediënten – kartonnen pop-up decors, operette en humor – neemt hij je mee in “een verrassende ode aan het anders-zijn”, zoals Theaterkrant het omschreef. In de zomer van 2018 was ‘SISI BOY’ op Theaterfestival De Parade een enorme hit en kreeg viersterrenrecensies in de landelijke pers. Trouw over zijn optreden tijdens De Parade:  Het is mooi hoe hij het personage van Sisi subtiel vervlecht met zijn eigen rol: de jongen die zich het liefst in sprookjes verliest.”

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.