Ronde van Noord Holland

Op zaterdag 21 april 2018 is de 46e Ronde van Noord-Holland. Eén van de oudste toertochten van Le Champion is bij veel fietsers favoriet. Met routes langs de mooiste plekjes van de provincie in het voorjaar blijft dit een prachtige voorjaarsklassieker.De bloeiende tulpenvelden, groene polders, historische stolpboerderijen en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes staan ieder jaar garant voor veel fietsplezier. Het is niet voor niks dat deze voorjaarsklassieker al meer dan veertig jaar een succes is.

Afstanden
De Ronde van Noord-Holland kent vier verschillende afstanden. De startlocaties zijn te vinden in Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Voor families, vriendenclubjes en beginnende racefietsers zijn de 40 of 60 km ideaal. Voor de meer getrainde wielrenner zijn er de afstanden 110 en 160 km.

Inschrijven
Online inschrijven is mogelijk vanaf maandag 12 november. Inschrijven kan online tot en met 9 april. Op zaterdag 21 april kun je ook nog na-inschrijven op de start- en finishlocaties, maar dan wordt er een hoger inschrijftarief gevraagd. Er is geen deelnemerslimiet. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan een limiet in de komende jaren wel worden ingevoerd.

Klik hier voor de tarieven en het inschrijfformulier.

Alles weten over Alkmaar?