Openluchtbioscoop Park de Oude Kwekerij

De Openluchtbioscoop filmvertoningen in Park de Oude Kwekerij zijn mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Alkmaar, middels de subsidie “Alkmaar Maakt Het!” en door Bewonersinitiatieven. Het Moment dankt de Gemeente Alkmaar daarvoor!

Het programma
Voorprogramma: muzikant Niel Raskin geeft een 30 min live concert van muziek uit de film of muziek die betrekking heeft met de film.

Hoofdfilm: Do The Right Thing (Verenigde Staten, 1989, Spike Lee, 120 min). Drama / Komedie. Met o.a. Danny Aiello, Ossie Davis en Spike Lee. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=muc7xqdHudI

Als publiek zit je op een tribune gemaakt van tegels en gras. Voor maximaal comfort neem je een eigen kussen en deken mee. Je kan genieten van de inhoud van je eigen picknickmandje of u kunt een drankje bestellen bij het Parkhuis van Park de Oude Kwekerij, hiermee geeft u dan tevens een blijk van waardering voor de vrijwilligers van het park en de mooie locatie.

De filmavond begint wanneer het donker wordt, en de zon onder gaat. 

Uiterlijk een dag van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Dit kun je lezen via facebook.com/hetmoment.net, facebook/Park de Oude Kwekerij en de nieuwsbrief van Het Moment (aanmelden via www.hetmoment.net).

Praktische informatie

  • Bereikbaarheid: er zijn geen parkeerplaatsen op het terrein. Wel is er een P+R parking achter het Station Alkmaar Centraal, die op loopafstand is van Park de Oude Kwekerij.
  • Capaciteit: 120 plaatsen, het is niet mogelijk te reserveren, u kunt kaarten ophalen bij de ingang van het Park vanaf zonsondergang.
  • Leeftijd: 16+
  • Honden zijn in het Park niet toegestaan.
  • Het evenement is rolstoeltoegankelijk.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.