Minikaasmarkt en kinderkaasspelen in De Mare

Op woensdag 18 september verplaatst de traditionele kaasmarkt op het Waagplein zich voor het tweede jaar op rij in een kleinere versie naar Winkelcentrum De Mare. Een minikaasmarkt met kaasdragers, kaaszetters, kaashandelaren en kaasmeisjes. Kom je ook een kijkje nemen?

Kinderen van de groepen 6 en 7 van omringende scholen kunnen deze middag meedoen aan speciale ‘kinderkaasspelen’. Tijdens deze kinderkaasspelen proberen de teams het kaasparcours zo snel mogelijk te doorlopen, terwijl de kazen op de kaasberrie moeten blijven liggen. De winnaar wint een dagje naar de boerderij in de Beemster voor de hele klas! Geef je klas op via boris.demare@gmail.com.

Deze minikaasmarkt met kinderkaasspelen vindt plaats op woensdag 18 september van 14.00 tot 17.00 uur. Om 14.00 uur is de uitreiking van de Nelson Award: dé prijs voor de meest maatschappelijk betrokken burger of organisatie, die het verschil durft te maken. De winnaar hiervan luidt om 15.00 uur de kaasbel. Iedereen is welkom om dit spektakel te komen aanschouwen. Je kunt gratis parkeren.
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.