Minikaasmarkt en kinderkaasspelen De Mare

Op woensdag 12 september vindt een speciale kaasmarkt plaats. De traditionele kaasmarkt op het Waagplein verplaatst zich dan in een kleinere versie naar Winkelcentrum De Mare. Kinderen van de groepen 6 en 7 van omringende scholen kunnen deze middag ook meedoen aan speciale 'kinderkaasspelen'. Ook is er markt zowel in als buiten het winkelcentrum. 

Spannend parcours

Tijdens deze speciale kinderkaasspelen proberen de teams het kaasparcours zo snel mogelijk te doorlopen, terwijl de kazen op de kaasberrie moeten blijven liggen. De winnaar wint een kaasgerelateerd uitje voor de hele klas.

Opgeven
Deze speciale kaasmarkt én kinderkaasspelen vinden op 12 september van 14.30 tot 17.00 uur plaats bij Winkelcentrum De Mare. Iedereen is welkom om dit spektakel te komen aanschouwen. De winkeliers hebben voor deze gelegenheid zelfs een speciale dagaanbieding. Deze vind je op een grote kaasposter in het raam. Opgeven kan via school of door te mailen naar 2038alkmaar@intertoys.nl. Let op: het is wel de bedoeling dat de leden van een team in dezelfde klas zitten.

 

Foto: Rick Akkerman

Alles weten over Alkmaar?