Grand opening van taproom 'The Scrapyard'!

Alkmaar is heel binnenkort weer een hele fijne hotspot rijker! Op zaterdag 13 juli opent op het terrein van HAL 25  pop-up taproom 'The Scrapyard'. Naast een ruim aanbod aan speciaalbier vind je hier een groot terras, waar je als bierliefhebber je hart ophaalt. 

The Scrapyard
Achter podium Victorie is deze hele zomer een horecagelegenheid te vinden met maar liefst 1500 vierkante meter terras. The Scrapyard taproom biedt ruimte voor iedereen die van een lekker biertje houdt en zich graag buiten de drukte van de stad begeeft. Hier geniet je van de creatieve omgeving terwijl je de verschillende smaken proeft van speciaalbier uit binnen- en buitenland.

Feestelijke opening
Op 13 juli wordt The Scrapyard officieel en groots geopend. Naast de verschillende bieren op de tap zijn er ook foodtrucks en dj’s aanwezig om het tot een gezellig feest te maken. De taproom opent om 13.00 uur en entree is gratis.

Na de opening op zaterdag is de bar elke donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag geopend. The Scrapyard is goed bereikbaar met de fiets en op 10 minuten lopen vanaf Alkmaar Centraal Station. Voor meer informatie kijk je op hun Facebookpagina

Brouwerij De Moersleutel
The Scrapyard is tot stand gekomen door Brouwerij De Moersleutel, in samenwerking met HAL 25 en bierspecialist Rick Ooms. Brouwerij de Moersleutel is een brouwerij opgericht in 2015 en staat bekend om zijn bijzondere bieren met namen als Je Moer op een bakfiets, Motorolie, Smeerolie. De brouwerij heeft inmiddels al veel succes over de hele wereld en heeft met het openen van hun eigen taproom weer een mijlpaal behaald.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Ontdek Alkmaar in 24-48 uur

Uitagenda Alkmaar

Eten en drinken

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.