Finale Eurovisiesongfestival bij Vue (afgelast)

Duncan Laurence heeft met Arcade niet alleen het Eurovisie Songfestival naar Nederland gehaald, maar er ook voor gezorgd dat zijn opvolger Jeangu Macrooy gegarandeerd in de finale staat. De spectaculaire finale van het Eurovisie Songfestival vindt plaats op zaterdag 16 mei in Rotterdam Ahoy en is ook dit jaar te volgen op het grote witte doek bij een aantal Vue bioscopen. Vorig jaar was de eerste keer dat het Eurovisie Songfestival live bij Vue te zien was, maar dit jaar bij meer vestigingen. Vanaf vandaag kunnen Songfestival fans tickets bestellen via de website van Vue. 

Locaties Eurovisie Songfestival bij Vue
Songfestival fans kunnen via de website van Vue voor €6,- een ticket kopen. De volgende vestigingen tonen de live finale van het Eurovisie Songfestival: Alkmaar, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum en Kerkrade.

Over Vue Nederland
Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.