Brandstof: Coronaproof Theatrale Drive Through

Theater beleven binnen de richtlijnen van de RIVM. Dat kan met Karavaan! Vanuit je eigen huis stap je in je eigen auto en rij je naar de leegstaande drukkerij Alkmaar voor een exclusieve drive through-ervaring. Een verrassende route met onderweg theater, muziek en performances. Karavaan presenteert zo een eerste nieuwe vorm voor coronaproof locatietheater.

Van 4 t/m 7, 11 t/m 14 en 19 t/m 21 juni vindt in de voormalige drukkerij van TMG Media de theatrale drive through 'Brandstof' plaats. 

Over Brandstof:
Alsof je op volle snelheid over een autoweg rijdt en ineens op de rem trapt. Met gierende banden kom je tot stilstand. Sporen op het asfalt, littekens op je huid en iets later op je ziel? Beleef in je auto een bijzondere expeditie door een leegstaande drukkerij en ga mee op een zintuiglijk avontuur. Een route die je onderweg laat grinniken, die ontroert, die schuurt en die je bij blijft.

De voorstelling duurt 60 minuten. Je rijdt met 6 auto's tegelijk een route in en om de drukkerij. Dat wordt sowieso al een hele bijzondere ervaring! Op 5 plekken sta je stil voor een theaterscene.

Goed om te weten:
- Je koopt een ticket voor een vaste starttijd en per auto (niet per persoon).
- De voorstelling is alleen geschikt voor ‘gewone’ personenauto’s met een max. lengte van 5m (geen busjes, cabriolet, pickup trucks).
- Eventuele personen op de achterbank hebben beperkt zicht.
- Brandstof is niet geschikt voor kinderen.
- Je blijft in de auto zitten.
- Er zijn maximaal 6 auto’s per tijdslot.
- Een ticket kost per auto € 25,00. Vrienden van Karavaan betalen € 22,50.

Foto: Ozgur Donmaz

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.