Alkmaar Kaaskerststad

Op het Canadaplein komt zoals ieder jaar de grote Kaaskerstboom met typische Alkmaarse kaaskerstverlichting. Symbolisch opent wethouder Elly Konijn-Vermaas de Alkmaarse kaaskerstfeestmaand door de kaasboomverlichting te ontsteken. Op de achtergrond zingt het gospelkoor JOY Alkmaar prachtige kerstliederen en is er warme chocolademelk voor iedereen. 

Wanneer:         Zaterdag 8 december
Tijd:                  16.30 uur
Waar:               Canadaplein Alkmaar 


Een stad vol licht en een mooie verlichte kerstboom
De binnenstad is alweer enkele weken gezellig versierd. Met het ontsteken van de verlichting van de kaaskerstboom is de kaaskerstfeestmaand officieel ‘aan’. Maar de kerstboom op het Canadaplein is niet het enige spektakel. Ook de bomen in winkelcentrum De Mare en aan de Vondelstraat zijn weer opgetuigd en vanaf dit moment sierlijk verlicht.

Winterse gezelligheid voor jong en oud 
Alkmaar heeft het hele jaar door een bruisend stadshart, waar het altijd gezellig winkelen, eten, drinken en beleven is. Tijdens de Warme Wintermaanden is het nog eens extra gezellig. Zowel voor bewoners als bezoekers van de stad worden allerlei extra festiviteiten georganiseerd die je niet wilt missen. Bekijk hier het hele 'Warme Wintermaanden'-programma.

Alles weten over Alkmaar?

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.