Yoga Fest in Het Nieuwe Warenhuis

Ontdek in één dag alle yogastijlen in de oude V&D in Alkmaar

Ontspan en laad jezelf op voor de winter! Het grootste Yoga Festival van Noord-Holland vindt plaats op 3 november 2019 van 10.00 tot 18.00 in Het Nieuwe Warenhuis in Alkmaar. In het monumentale gebouw, waarin vroeger de V&D was gevestigd, kun je kennismaken met de diverse stijlen binnen yoga. Iedereen is welkom, van nieuwkomer tot gevorderd. Naast de verschillende lessen kan men deelnemen aan lezingen, workshops en genieten van lekkere hapjes en de relaxte sfeer.

Vlak na de herfstvakantie en voor de drukke feestdagen en koude winter krijgen deelnemers op het Yoga Fest Alkmaar alle tijd en ruimte voor zelfreflectie en ontspanning. In tijden van drukte is het belangrijk te onthaasten en in balans te komen met jouw lichaam.

Meer dan 30 yogadocenten uit de regio geven tijdens Yoga Fest Alkmaar les. Van Yin en Yang Yoga en Kundalini tot Hatha Yoga en Broga. Alle stijlen komen voorbij op alle niveaus. Beginners ontdekken op Yoga Fest Alkmaar wat bij hen past en gevorderden kunnen kennismaken met andere stijlen en andere yogi's. Van alle lessen en workshops wordt vermeld op welk niveau deze worden gegeven.

Kaarten kosten €39 voor de gehele dag en zijn te koop op yogafestalkmaar.nl. Bezoekers moeten een eigen yogamat meenemen.

Benieuwd naar het hele programma? Je vindt het blokkenschema hieronder of op Facebook in een grote versie:

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.