Workshop opruimen (afgelast)

Help... Waar begin ik met opruimen?

Wie wil nou niet de lente opgeruimd beginnen?

Professional Organizer Daphne Drupsteen van Firma Opgeruimd geeft in de Nationale Opruimweek (van 23 – 27 maart) het startsein van een reeks workshops; ‘Help …… waar begin ik met Opruimen?’. Iedereen die het lastig vindt om het huis georganiseerd en opgeruimd te houden, kan op deze manier op een laagdrempelige manier kennismaken met de kunst van het opruimen.

Deze opruimweek is in het leven geroepen door de NBPO; de beroepsvereniging voor Professional Organizers. Door het hele land worden activiteiten en workshops georganiseerd, zo ook in onze regio. Samen met collega Organizer Mireille van Mourik neemt Daphne de deelnemers mee in de do’s en don’ts  van het opruimen. Tijdens deze leerzame en interactieve workshop gaan de deelnemers aan de slag met het maken van een persoonlijk opruimplan.

Daphne Drupsteen geeft aan dat veel mensen het opruimen als een obstakel zien; ze hebben niet geleerd hoe ze moeten opruimen, ze kunnen niks weggooien, ze kunnen zich er niet toe zetten, etc. Ruimtes waar zich veel spullen bevinden trekken ook weer andere spullen aan, het blijft zich opstapelen en het starten wordt steeds lastiger. Dit is een goed moment om één van onze workshops te volgen om zo een goede basis te leggen voor meer bewustwording en de tools aangereikt te krijgen om thuis effectief aan de slag te gaan.

Ben jij er bij op 28 maart in Alkmaar? Meld je aan via het contactformulier; https://www.firma-opgeruimd.nl/Workshops

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.