Leer succesvol fondsen werven

Creatieve Universiteit Alkmaar

Mirella Doss en Miranda Goudsblom geven op donderdag 16 januari een workshop voor de Creatieve Universiteit Alkmaar. In deze workshop leer je wat komt kijken bij fondsenwerving en hoe je een fonds of subsidie met succes aanvraagt. Zo vind je (eenvoudig) de financiering die je nodig hebt voor jouw project.

Organiseer je binnenkort een cultureel of maatschappelijk project? Heb je via-via gehoord dat je kans maakt op subsidie? Maar heb je geen idee hoe dit in zijn werk gaat of waar je moet beginnen? In deze workshop komen verschillende vragen aan bod zoals; welke soorten subsidies en fondsen zijn er? Hoe leg je contact en hoe bouw je een band op met potentiële geldschieters? Welke documenten versterken je aanvraag en wat moet daar precies in staan? En wist je dat je achteraf een (financiële) verantwoording moet indienen?

Miranda is al jaren succesvol fondsenwerver bij Bibliotheek Kennemerwaard, zij kent de theorie als geen ander. Naast haar staat Mirella, als eigenaar van DOSS Event Support organiseert zij grote, sociale evenementen en vertelt zij haar verhalen uit de praktijk.

Miranda en Mirella bieden je een antwoord op je vragen én een helpende hand. Jij werkt aan de eerste teksten, kijkt naar de subsidievoorwaarden en toekenningen. Zij delen hun ervaring en inzichten en geven je de tools die je nodig hebt om je aanvraag in te dienen.

Het resultaat? Na de workshop heb je een duidelijk beeld van de mogelijkheden en weet je hoe je een subsidie of fonds met succes kunt aanvragen.

Over creatieve universiteit Alkmaar
CUA is een initiatief van Bibliotheek Kennemerwaard en Het Nieuwe Warenhuis. Ons doel is het nieuwe werken, leren en leven in de stad te omarmen en een boost te geven. Samen met alle Alkmaarders die zich hier ook toe geroepen voelen. Studenten, ambtenaren, werknemers, zelfstandigen & initiatiefnemers; CUA is voor iedereen die samen wil leren, creëren en innoveren.

Bij CUA zijn studenten de docenten en docenten de studenten. De stad is onze ‘faculteit’, het lesrooster bepalen we samen. Workshops volgen aan de CUA? Bekijk het ‘rooster’ op de website en schrijf je in! Bekijk de website of onze Facebookpagina (@creatieveuniversiteitalkmaar) om op de hoogte te blijven van de komende workshops en veldwerksessies.

Kom je ook op donderdag 16 januari om 15.00 uur naar Het Nieuwe Warenhuis? Tickets zijn online te koop via www.creatieveuniversiteitalkmaar.nl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.