Cursus loslaten, ontspannen en soepel worden

Op woensdagavond 26 februari kan je meedoen met een mooie ontspannende Yoga en geleide meditatie workshop!
Mattanja Nottrot en Anita Duin bundelen hun krachten en verzorgen samen deze workshop.

.
Het eerste deel van de avond bestaat uit (Yin) Yoga houdingen. De houdingen zorgen voor het versterken van je gewrichten en verzachten van je bindweefsel. Door de stimulatie van je bindweefsel kun je gemakkelijker mentale, fysieke en emotionele problemen loslaten. De houdingen maken dat je heerlijk naar binnen kunt keren en de rust kunt vinden in je eigen lichaam. Geschikt voor iedereen, jong of oud, lenig en niet lenig. Tijdens de yogales wordt er rekening gehouden met de anatomische verschillen in ons lichaam en worden de houdingen zo aangepast waardoor het voor iedereen fijn is.

Als je eenmaal heerlijk ontspannen bent, kun je jezelf overgeven aan een helende loslaat-meditatie. Terwijl jij lekker op een matje ligt, leidt Anita je door een mooi loslaat-ritueel. Dit is een methode waarbij je op vriendelijke en zachte wijze wordt uitgenodigd datgene los te laten wat jou niet versterkt, of wat je in de weg zit. Als je beter kunt loslaten, wordt je leven lichter en stukken eenvoudiger

Het is een laagdrempelige avond om op te laden en om te helen, waarbij jij dicht bij jezelf kunt blijven en waarbij jouw aandacht naar binnen is gericht.

Na een lekker kopje thee ter afsluiting ga je met een veel lichter gevoel weer naar huis.

Er is beperkt plek. Er wordt gewerkt met een klein groepje zodat de rust en persoonlijke aandacht kunnen waarborgen.

Data en tijd: 26 februari 19.00 – 21.00 uur
Locatie: De Reker, 1e etage, Drechterwaard 16 Alkmaar.
Kosten: 15 euro


Praktisch: Het is handig als je een eigen matje en dekentje meeneemt. Lukt het je niet om dat te organiseren dan is er reserve-materiaal aanwezig.

Je kunt je aanmelden bij Mattanja infioreyoga@gmail.com of Anita info@anitaduin.nl Je ontvangt dan binnen een paar dagen een bevestiging.

Website Mattanja: https://www.infioreyoga.com/
Website Anita: https://anitaduin.nl

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.