Creatieve Universiteit biedt unieke en inspirerende workshops

Creatieve Universiteit Alkmaar (CUA) wil de stad vitaal en ondernemend maken door maatschappelijk, sociaal en cultureel betrokken ondernemers in te zetten om hun kennis met andere ondernemers, pioniers en vakspecialisten te delen. Het doel is om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en bestaande en nieuwe netwerken te activeren.

Ondernemerschap staat hierbij voor creativiteit, vitaliteit, samenwerking en verbinding tussen instellingen, bewoners en ondernemers.

Lezingen en workshops
Kom bijvoorbeeld naar de Kick-Off van Martijn Engelbrecht op 17 september (lezing), leer Duurzaam Ondernemen van Maaike Boumans op 16 oktober (workshop), volg een creatieve bootcamp bij Talitha Schiffer (lezing) of leer alles over tekstschrijven van Anita Prooijen op 27 november (workshop). Dit is slechts een greep uit het aanbod van acht workshops en vijf lezingen.

Deelnemers
Deelnemers aan de workshops kunnen (startende) ondernemers zijn, projecteigenaren van maatschappelijke organisaties en pioniers! Iedereen die al een tijdje op een heel goed idee zit te broeden en dat nu echt eens verder wil brengen: voel je welkom om aan te sluiten!

Meer informatie
De workshops en lezingen worden georganiseerd door de Creatieve Universiteit Alkmaar (CUA). De kosten voor de workshop zijn €40,00 per keer excl. BTW. De lezingen zijn gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie, de locaties, sprekers en om je aan te melden op www.creatieveuniversiteitalkmaar.nl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.