Evenementen in alkmaar

Organiseer je een evenement?
vrijdag 23 februari 2018

Groupe acrobatique de Tanger – Halka (Marokko)

Op het strand van Tanger komen acrobaten trainen: een unieke traditie in Marokko met een eigen geschiedenis. Sanae El Kamouni bracht de acrobaten in contact met Europese theatermakers en richtte zo Groupe acrobatique de Tanger op.

zondag 18 februari 2018

Romanfiguur exposeert bij Kunstuitleen

Een personage stapt uit de roman waarin hij figureert en laat op een tentoonstelling het werk zien, dat in de loop van de romangeschiedenis is gecreëerd. Nog niet eerder vertoond! Maar het gaat gebeuren en wel bij Kunstuitleen Alkmaar. Vanaf 18 februari tot en met 18 maart wordt de expositieruimte gevuld met het beeldende werk van Juliet Koppedraijer, beeldend kunstenaar in het boek De blauwdruk van Capgras, geschreven door Inge Nicole.

zondag 25 februari 2018

Alkmaarse Elfstedentocht op De Meent Bauerfeind, it giet oan!

De echte schaatsliefhebber kan zijn hart ophalen want op zondag 25 februari zal op De Meent Bauerfeind de Alkmaarse Elfstedentocht worden geschaatst.

donderdag 01 maart 2018

Sportspektakel in De Meent Bauerfeind

Ook dit jaar organiseert Alkmaar Sport in de voorjaarsvakantie, op donderdag 1 maart, een Sportspektakel in De Meent Bauerfeind in Alkmaar. Van 10.00-16.00 uur kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar meedoen aan diverse sporten en activiteiten.

zaterdag 03 maart 2018

WomanLinkFestival

WomanLink is in 2017 heel actief geweest om vrouwen in contact met elkaar te brengen, actief bij te dragen de economische zelfstandigheid van vrouwen en wekelijks nieuws over vrouwenzaken in beeld te brengen.

zondag 04 maart 2018

Squad Mass Start

IJsbaan De Meent Bauerfeind heeft de primeur voor een uniek schaatsevenement. Op zondag 4 maart 2018 wordt de eerste editie van de Squad Mass Start gereden.

zaterdag 24 maart 2018

Milou Frencken - Zinloos Zuchten

In haar voorstelling 'Zinloos zuchten' verkent zangeres/cabaretière /liedschrijfster Mylou Frencken het zoetzure sentiment van de saudade.

zaterdag 24 maart 2018

Toneelgroep Oostpool: ‘Romeo en Julia’

Op zaterdag 24 maart om 20.30 uur speelt Toneelgroep Oostpool ‘Romeo en Julia’ in TAQA Theater De Vest.

zondag 25 maart 2018

Jazztival Alkmaar

De negende editie van Jazztival vindt plaats op zondag 25 maart van twee tot twaalf. Het festivalhart bevindt zich in TAQA Theater de Vest.

vrijdag 30 maart 2018

Kaasmarkt 2018

Elke vrijdag van 30 maart t/m 28 september is de Kaasmarkt geopend voor iedereen. De markt zal ook een paar keer op dinsdagavond plaatsvinden, deze data worden nog bekend gemaakt.

Alles weten over Alkmaar?