Evenementen in alkmaar

Bekijk het hier wat er allemaal te doen is in en rondom Alkmaar. Tip: druk op "wat is er te doen?" en selecteer een categorie.

Organiseer je een evenement?

uitgelichte evenementen

dinsdag 19 februari 2019

'Hier zijn de Van Rossems' in Alkmaar!

De familie Van Rossem bezocht afgelopen jaar onze stad voor hun programma 'Hier zijn de Van Rossems'. Ben jij ook zo benieuwd wat ze van Alkmaar vinden? Zorg dan dat je dinsdag 19 februari om 20.25 uur de televisie op NPO2 hebt staan!

vrijdag 22 februari 2019

Fonkelstad 2019

Op 22 en 23 februari lichten we de binnenstad van Alkmaar op door middel van prachtige vuurinstallaties op het Waagplein. Van vuurlotussen op de grachten tot vuurbomen langs het plein; het Waagplein wordt omgetoverd tot een magisch winterparadijs.

donderdag 28 februari 2019

Caligula

In 2014 werd ‘Caligula’ van Theater Utrecht als kleine zaal- voorstelling gebracht; regisseur Thibaud Delpeut van Theater Utrecht brengt zijn gelauwerde interpretatie van de legendarische toneelklassieker Caligula van Albert Camus nu naar de grote zalen van de Nederlandse theaters

zaterdag 02 maart 2019

Douwe Bob

Op zijn vijfentwintigste is hij al een household name in de Nederlandse popcultuur. Hij won het eerste seizoen van De Beste Singer-Songwriter, speelde tweemaal op Pinkpop en deed mee aan het Songfestival. Op zaterdag 2 maart is hij te bewonderen in Alkmaar!

zaterdag 02 maart 2019

De Microclub x Victorie

Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben? De Microclub (23+) begint om 20.00u, dus je kan meteen na de borrel of diner de nacht in dansen!

zaterdag 02 maart 2019

De Waarheid

Een vermakelijke, verontrustende, must-see voorstelling die je laat nadenken over het begrip waarheid: brengt deze verlichting of niet? Als je denkt dat je weet wat er speelt, begint het pas echt…

zondag 03 maart 2019

WijnSpijs Wandeling Alkmaar

Wandel door het mooie Alkmaar en ontdek zes verschillende restaurants in de stad die jou een wijn en spijs combinatie aanbieden!

zaterdag 09 maart 2019

Henry van Loon

zaterdag 16 maart 2019

Dansklooster - Ecstatic Dance

zaterdag 23 maart 2019

Barcode

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.