Evenementen in alkmaar

Bekijk het hier wat er allemaal te doen is in en rondom Alkmaar. Tip: druk op "wat is er te doen?" en selecteer een categorie.

Organiseer je een evenement?

uitgelichte evenementen

vrijdag 23 november 2018

Nielson bij Podium Victorie

Nielson komt met de Diamant tour naar Victorie! Zijn nieuwe sound is elektronisch en internationaal. De teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit, wat precies de bedoeling is.

vrijdag 23 november 2018

Alkmaar Proeft Bier in HAL25

Dit is hét festival voor Alkmaarders, door Alkmaarders. Geniet van een variatie van Alkmaarse en andere lokale bieren in combinatie met gastronomische hapjes, allen bereidt door culinaire meesters.

vrijdag 23 november 2018

Black Friday

In de binnenstad is er op 23 november een speciale koopavond tot 20:00 uur. Informeer bij de desbetreffende winkels naar hun acties en voorwaarden.

zondag 25 november 2018

Het Mysterie van Alkmaar

In 2018 bestaat de Grote Kerk Alkmaar 500 jaar en om dat te vieren, produceert TAQA Theater De Vest de spectaculaire familievoorstelling ‘Het Mysterie van Alkmaar’. Wie kraakt de code en redt daarmee de stad?

woensdag 21 november 2018

Bert Visscher

Visscher doet al jaren zijn best om orde te scheppen in de door hemzelf gecreëerde chaos. Visscher stort zich er weer vol in en is daarbij “onbetaalbaar geestig”, aldus Algemeen Dagblad in een vijfsterrenrecensie.

zondag 23 december 2018

Join The Band Sessions

Na een zomerstop starten de Join The Band Sessions weer in september. Het repertoire van al deze sessies staat al op de website en je kunt je vanaf nu inschrijven.

zondag 25 november 2018

TRY-OUT CAFÉ

Kom ook kennis maken met jong, veelbelovend talent in het Try-Out Café! Ontdek jij graag nieuwe talenten, cabaret en stand up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café!

zaterdag 24 november 2018

Business Café Alkmaar Gala

Zaterdagavond 24 november is de Ridderzaal van de Heeren van Sonoy, één van Alkmaars mooiste locaties, het toneel voor hét gala dat Alkmaar nog niet eerder heeft gehad.

zaterdag 24 november 2018

DREEjKLEZOEW

In zijn zestiende solo duikt André Manuel in de gitzwarte, maar ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown.

zaterdag 24 november 2018

Clean Pete speelt in Grote Kerk De Rijp

Op zaterdag 24 november komt Clean Pete voor een voorstelling naar de Grote Kerk in De Rijp. Clean Pete speelt Nederlandstalige up tempo pop, folkliedjes en verstilde nummers.

Alles weten over Alkmaar?