Evenementen in alkmaar

Bekijk het hier wat er allemaal te doen is in en rondom Alkmaar. Tip: druk op "wat is er te doen?" en selecteer een catagorie.

Organiseer je een evenement?

uitgelichte evenementen

donderdag 25 oktober 2018

ROSE stories & Daria Bukvic - Melk & Dadels, de voorstelling

‘It’s a man’s world’, denken veel mensen over de Marokkaanse gemeenschap. Deze voorstelling met rauwe, persoonlijke en speelse getuigenissen van de vier jonge Marokkaans-Nederlandse actrices Soumaya Ahouaoui, Kyra Bououargane, Fadua El Akchaoui, Khadija El Kharraz Alami zal daar voorgoed verandering in brengen.

vrijdag 26 oktober 2018

Q-Music het foute halloween feest

Q-Music's Foute Uur! Q-Music the party is back, en wel met een special Halloween editie. Captain Jack, Why Tell Me Why, Linda, Roos & Jessica en de Vengaboys. Ze zijn misschien een beetje fout, maar ook onweerstaanbaar, superswingend en altijd goed voor een feestje

zaterdag 27 oktober 2018

La Sfera Armoniosa

In het jaar 1518, waarin de Grote Kerk werd afgebouwd, werd ook de Codex de Medici voltooid: een boek van de invloedrijke Medici-familie waarin muziek van destijds wereldberoemde Nederlandse componisten als Willaert, Josquin en Mouton was verzameld.

donderdag 01 november 2018

Europese Filmfestival

Filmhuis Alkmaar, Cinebergen, Europe Direct Noord-Holland Noord en Bibliotheek Kennemerwaard organiseren van 1 t/m 4 november 2018 het vierde Europese Filmfestival (EUFF).

vrijdag 02 november 2018

Vriendenbock 2018

In de Grote Sint Laurenskerk vindt op vrijdag 2 en zaterdag 3 november weer het Bockbierfestival plaats. Er zullen maar liefst 45 verschillende soorten bockbieren van nationale en internationale brouwers aanwezig zijn met bijpassende gerechten en hapjes

zaterdag 03 november 2018

HERFSTRAAP FESTIVAL - TROPICAL EDITION!

Het enige festival ter wereld waar je op 3 november met een stuk herfstgroente geheel gratis binnenkomt! Jouw herfstgroente wordt die avond door een kok in een hele grote pan tot soep gekookt en ’s nachts als midnightsnack gratis uitgedeeld.

zondag 04 november 2018

Big Band Festival Alkmaar 2018

Een speciale editie van het Big Band Festival vindt plaats op zondag 4 november 2018 in Grand Café Koekenbier Alkmaar “A Tribute To Mr Big Band” Sir Peter Guidi. Op deze “Tribute” komen enkele van zijn gearriveerde talenten, met zijn Big Bands meespelen.

donderdag 08 november 2018

Comedy Night

Een avond genieten van een flinke dosis humor door ontspannen op een stoel te zitten! Op een comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat.

donderdag 08 november 2018

De Dijk bij Podium Victorie

Op donderdag 8 november speelt De Dijk in Podium Victorie. Tijdens het concert speelt De Dijk zowel nieuw materiaal als meezingers en klassiekers. Dans mee, op de vulkaan!

vrijdag 09 november 2018

Popronde Alkmaar

De Popronde Alkmaar 2018 in Victorie vindt plaats op 9 november. Popronde is hét reizend muziekfestival wat een springplank biedt voor aanstromend talent. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum 'n bass, van rock tot blues, elk genre zal voorbij komen!

Alles weten over Alkmaar?