Evenementen in alkmaar

Bekijk het hier wat er allemaal te doen is in en rondom Alkmaar. Tip: druk op "wat is er te doen?" en selecteer een catagorie.

Organiseer je een evenement?
woensdag 17 oktober 2018

Cruyff Court Cup

Alkmaar Sport organiseert dit jaar op woensdagmiddag 17 oktober, 31 oktober en 7 november de voorrondes van het 6 vs. 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court in de Daalmeer in Alkmaar. Zowel jongens- als meidenteams nemen het tegen elkaar op en strijden om een plek in de regionale finale

donderdag 18 oktober 2018

Wieler 3 daagse Alkmaar

De Wieler 3 daagse Alkmaar vindt in 2018 plaats op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober in Sportpaleis Alkmaar.

donderdag 18 oktober 2018

Veldhuis & Kemper - Geloof ons nou maar

Veldhuis & Kemper schuimden de afgelopen jaren de Nederlandse theaters af met acht voorstellingen. Logisch dus dat ze toe waren aan een pauze. Dik een jaar later staken ze de koppen weer bij elkaar voor een nieuw programma.

zaterdag 20 oktober 2018

Swing City

Op zoek naar een leuk feestje met lekkere dansklassiekers uit de jaren 60, 70 en 80? Dan is Swing City iets voor jou!

vrijdag 26 oktober 2018

Q-Music het foute halloween feest

Q-Music's Foute Uur! Q-Music the party is back, en wel met een special Halloween editie. Captain Jack, Why Tell Me Why, Linda, Roos & Jessica en de Vengaboys. Ze zijn misschien een beetje fout, maar ook onweerstaanbaar, superswingend en altijd goed voor een feestje

vrijdag 02 november 2018

Vriendenbock 2018

In de Grote Sint Laurenskerk vindt op vrijdag 2 en zaterdag 3 november weer het Bockbierfestival plaats. Er zullen maar liefst 45 verschillende soorten bockbieren van nationale en internationale brouwers aanwezig zijn met bijpassende gerechten en hapjes

zaterdag 03 november 2018

HERFSTRAAP FESTIVAL - TROPICAL EDITION!

Het enige festival ter wereld waar je op 3 november met een stuk herfstgroente geheel gratis binnenkomt! Jouw herfstgroente wordt die avond door een kok in een hele grote pan tot soep gekookt en ’s nachts als midnightsnack gratis uitgedeeld.

zondag 04 november 2018

Big Band Festival Alkmaar 2018

Een speciale editie van het Big Band Festival vindt plaats op zondag 4 november 2018 in Grand Café Koekenbier Alkmaar “A Tribute To Mr Big Band” Sir Peter Guidi. Op deze “Tribute” komen enkele van zijn gearriveerde talenten, met zijn Big Bands meespelen.

donderdag 08 november 2018

De Dijk bij Podium Victorie

Op donderdag 8 november speelt De Dijk in Podium Victorie. Tijdens het concert speelt De Dijk zowel nieuw materiaal als meezingers en klassiekers. Dans mee, op de vulkaan!

vrijdag 09 november 2018

Popronde Alkmaar

De Popronde Alkmaar 2018 in Victorie vindt plaats op 9 november. Popronde is hét reizend muziekfestival wat een springplank biedt voor aanstromend talent. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum 'n bass, van rock tot blues, elk genre zal voorbij komen!

Alles weten over Alkmaar?