Evenementen in alkmaar

Bekijk het hier wat er allemaal te doen is in en rondom Alkmaar. Tip: druk op "wat is er te doen?" en selecteer een categorie.

Organiseer je een evenement?

uitgelichte evenementen

woensdag 12 december 2018

Gastles door Frits de Beer in samenwerking met Artiance foto café

Op 12 december om 19:30 uur in Koekenbier zal Alkmaarse fotograaf Frits de Beer een gastles verzorgen. Frits is één van Alkmaars creatieve geesten. Hij werkt in binnen- en buitenland aan reportages en portretten. Naast filmmaker is hij al meer dan 25 jaar fotograaf, kunstenaar, levensgenieter en naar eigen zeggen, parttime terras-filosoof.

vrijdag 14 december 2018

Midwinterfeest Graft-De Rijp

Van 14 tot en met 16 december is het monumentale centrum van Graft-De Rijp omgetoverd tot een sprookjesachtig dorp in kerstsfeer. In de smalle straatjes kun je de leukste wintertaferelen aanschouwen.

zaterdag 15 december 2018

Winter Fair 2018

Op 15 en 16 december vindt in de Oude Stad de gezellige Winter Fair plaats. Op het Waagplein, in de Hekelstraat en in het Fnidsen vind je de leukste kraampjes om kerstcadeautjes bij elkaar te shoppen.

zaterdag 15 december 2018

Winter Wonder Walk door Alkmaar

VVV Alkmaar organiseert tijdens de extra koopavond op zaterdag 15 december en op zaterdag 22 en zondag 23 december stadswandelingen door de sfeervol verlichte binnenstad van Alkmaar. Deelname aan deze wandeling is gratis voor iedereen die een kerstmuts draagt!

zaterdag 15 december 2018

Jaarlijkse kerstevent in winkelcentrum de Mare

Op zaterdag 15 december is het entertainment van de jaarlijkse kerstfair met kerstambachten, kerststal en andere artiesten in De Mare. Naast 35 kramen verspreid door het winkelcentrum, loopt de Kerstman deze middag rond.

zaterdag 15 december 2018

Winterfair erwtensoep wedstrijd

Niets gaat boven een heerlijk bakkie snert tijdens deze koude dagen. Maak jij altijd zelf je erwtensoep? En is deze soep het lekkerst van allemaal?

woensdag 12 december 2018

Kerstfeest in de Jordaan

In de muziektheatershow ‘Kerstfeest in de Jordaan’ blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel terug op hun aardse bestaan en op al die gezellige kerstdagen in de Jordaan.

woensdag 12 december 2018

Kinderworkshop knutselen voor Kerstmis

Op woensdag 12 december is het weer kindermiddag bij Hortus Alkmaar. Deze keer gaan de kinderen een kerststukje maken.

maandag 10 december 2018

Content worth spreading!

Tijdens dit college laat Bart zien hoe vormgeven voor hem werkt. Hoe je iets visueel kunt maken, welke tools je daarbij kunt gebruiken en hoe zo’n proces er dan uitziet.

maandag 10 december 2018

Marc-Marie Huijbregts oudejaars 2018 - Onderweg naar morgen

Hoe was 2018? Wat was het hoogtepunt? Misschien moet je er zelf ook maar eens over nadenken, want het zou zomaar kunnen dat het je door Marc-Marie wordt gevraagd tijdens de voorstelling.

Alles weten over Alkmaar?

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.