Evenementen in alkmaar

Bekijk het hier wat er allemaal te doen is in en rondom Alkmaar. Tip: druk op "wat is er te doen?" en selecteer een categorie.

Organiseer je een evenement?

uitgelichte evenementen

donderdag 13 december 2018

Scrooge, de kerstmusical

Vier Kerst met een heerlijke familievoorstelling in de Grote Kerk Alkmaar! In de prachtige ambiance van de kerk staat met Kerst een gloednieuwe muzikale bewerking van het wereldberoemde kerstverhaal van Charles Dickens: A Christmas Carol.

vrijdag 14 december 2018

Midwinterfeest Graft-De Rijp

Van 14 tot en met 16 december is het monumentale centrum van Graft-De Rijp omgetoverd tot een sprookjesachtig dorp in kerstsfeer. In de smalle straatjes kun je de leukste wintertaferelen aanschouwen.

zaterdag 15 december 2018

Winter Fair 2018

Op 15 en 16 december vindt in de Oude Stad de gezellige Winter Fair plaats. Op het Waagplein, in de Hekelstraat en in het Fnidsen vind je de leukste kraampjes om kerstcadeautjes bij elkaar te shoppen.

zaterdag 15 december 2018

Winter Wonder Walk door Alkmaar

VVV Alkmaar organiseert tijdens de extra koopavond op zaterdag 15 december en op zaterdag 22 en zondag 23 december stadswandelingen door de sfeervol verlichte binnenstad van Alkmaar. Deelname aan deze wandeling is gratis voor iedereen die een kerstmuts draagt!

zaterdag 15 december 2018

Kerstevent in winkelcentrum de Mare

Op zaterdag 15 december is het entertainment van de jaarlijkse kerstfair met kerstambachten, kerststal en andere artiesten in De Mare. Naast 35 kramen verspreid door het winkelcentrum, loopt de Kerstman deze middag rond.

zaterdag 15 december 2018

Winterfair erwtensoep wedstrijd

Niets gaat boven een heerlijk bakkie snert tijdens deze koude dagen. Maak jij altijd zelf je erwtensoep? En is deze soep het lekkerst van allemaal?

zaterdag 15 december 2018

Winterfeest Noorder Arcade

Kom zaterdag 15 december van 13.00 uur tot 17.00 uur naar Noorder Arcade voor het gezellige winterfeest! Draai met je kassabon vanaf € 10,- aan het Rad van Fortuin en maak daarnaast elk uur kans op één van de hoofdprijzen.

dinsdag 18 december 2018

Kerstworkshop bij Hortus Alkmaar

Kerstmis is pas echt compleet met een zelfgemaakt bloemstuk op tafel. Daarom verzorgt Greetje Beemsterboer op dinsdag 18 en woensdag 19 december een workshop bloemschikken voor kerst.

donderdag 20 december 2018

Kerstmarkt Waagplein

Van 20 t/m 23 december staan er gezellige kerstkraampjes in Alkmaar, want dan is de kerstmarkt weer in de stad. Dit keer voor het tweede jaar op het Waagplein.

woensdag 19 december 2018

TWOOLS

‘TWOOLS’ is een choreografische achtbaan die je in hoog tempo langs verschillende werelden voert. Een opwindende voorstelling waarin korte dansstukken elkaar non-stop opvolgen.

Alles weten over Alkmaar?

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.