Eten & Drinken

Ben je op zoek naar een tof restaurant in Alkmaar? Je vindt het op deze pagina.

Horeca-gelegenheid aanmelden?

Restaurant Abby's

Onder de Molen van Piet in de winkelstad Alkmaar staat á la carte Restaurant Abby's. Het team van Abby's staat garant voor een heerlijke gastronomische ervaring. In de stijlvolle ingerichte ruimte met bijzondere details zoals de bar met het gestapelde hout en de prachtige eigentijdse kunst van Ron Moret presenteren zij u graag prachtige gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Zoals u ziet wil Abby's het allemaal net even anders doen, maar uiteindelijk wel laagdrempelig want Abby's is er voor iedereen!

De Buren

In het oude centrum van de winkelstad Alkmaar is Café Restaurant De Buren gevestigd aan de historische visbanken. Het team van De Buren staat garant voor een heerlijke gastronomische ervaring waarbij de vegetariër ook ruimschoots keuze heeft.

Café Restaurant De Buren biedt u een scala aan lekkernijen, met een Frans-Hollandse inslag. "Een gezellige ongedwongen sfeer en lekker eten" zijn de ingrediënten van De Buren voor een gezellige avond!

Eetcafé Pluim

Eetcafé Pluim is de ideale plek voor koffie met gebak, lunches, borrels en diners, voor jong en oud. In het eetcafé hebben ze een uitgebreide menukaart, waarbij kip zeer vaak voorkomt. Kip in diverse soorten en maten en uit alle windstreken. Zo kun je kennismaken met kipgerechten vanuit de hele wereld.

Uiteraard kun je daarnaast ook allerlei andere gerechten bestellen. En een lekker biertje van de tap nemen.

Ook biedt Pluim verschillende arrangementen aan. Zo kun je verschillende wijnen met bijbehorende hapjes proberen bij een 'High Wine'. Of als je meer van bier houdt, is de 'High Beer' een aanrader. Je krijgt dan bij elk biersoort een passend hapje geserveerd.

Drink je liever uitgebreid koffie en of thee? Dan is de High Tea een goede keuze.

Mojo's Alkmaar

Overdag de aanlegplaats voor een prettige lunch, in de zomer relaxen in de zon op het uitgebreide terras in hartje Alkmaar en ’s avonds Club Mojo’s, trendy tafelen in strak design. Op de website vindt je een agenda met een overzicht van de activiteiten en dj's die 's avonds de leukste muziek voor je draaien. Kwaliteit aan diversiteit staan centraal bij Mojo’s. Van pastagerechten tot vlees- en visgerechten, de keuken is een boeiende smeltkroes van Mediterrane en Oosterse invloeden.

Bij Mojo's werken ze zoveel mogelijk op duurzame basis, met seizoensgebonden en dagverse producten. Met als gevolg dat de menukaart voortdurend nieuwe en smaakvolle prikkels bevat. De open keuken zorgt voor extra beleving. Het is een mix van ervaringen, in een ongedwongen en stoere setting. Ook voor een High Tea, High Wine, High Cocktail en High Beer ben je bij Mojo’s aan het juiste adres.

Overzicht horeca Alkmaar

Waar ga jij de volgende keer dineren? Je vindt alle uitgaansopties in Alkmaar in het restaurantoverzicht.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.