El Kombi Sup

Van oorsprong komt de sport suppen uit Hawaii. Daar wordt in de golven gesupt, bij hoge golven zeker een uitdaging. Wij doen het op vlak water; door de grachten, in de polder of op een meer en je kunt het zo relaxt of intensief maken als je zelf wilt.

Nog niet eerder op een board gestaan? Oprichtster Nanda is gecertificeerd ASI SUP instructeur. Na een korte uitleg en demonstratie van de basistechnieken staat vrijwel iedereen binnen fluitend op de sup. Echt.

Ze organiseren met grote regelmatig clinics, tours en evenementen waaraan je mee kunt doen. Zelf op pad? Kan. Ook als je het nog niet eerder hebt gedaan. Na een korte instructie met de basis tips & tricks sta je binnen no time. Toch bang om te vallen? Huur een wetsuit. Ook leuk om als groepsuitje te doen! 

Bij El Kombi kun je terecht voor:
1) stand up paddle: suppen voor fun, sportief bezig zijn op het water
2) sup it up: clean ups; suppen en ondertussen zwerfafval uit het water halen
3) zero waste: workshops en colleges over de plastic soup, ons afval en wat ermee gebeurt, hoe we het kunnen verminderen en welke alternatieven er zijn.

El Kombi Sup is dagelijks geopend! Graag reserveren van tevoren.

AlkmaarPas-actie: op vertoon van je AlkmaarPas krijg je 20% korting op de huur van een board & paddle. Ook krijg je 10% korting op een tour of clinic. De korting geldt voor 1 persoon. Bij een online reservering het AlkmaarPas-nummer doorgeven.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.