EGOsketch

Zelf een uniek telefoon of tablet hoesje ontwerpen? Bij EGOsketch zijn de opties oneindig! EGOsketch brengt jouw tablet of telefoon en een unieke persoonlijkheid dichter bij elkaar. EGOsketch personaliseert de accessoires volledig. Een foto of uniek ontwerp, alles is mogelijk. Accessoires zijn vanaf nu een manier om jouw EGO te uiten. Stel zelf een hoesje of sleeve compleet naar eigen wens samen via de eigen online designertool. Alle soorten foto’s zijn mogelijk om tot het ultieme ontwerp te komen. Het eigen ontwerpprogramma is zeer gebruiksvriendelijk ingesteld.

Bij EGOsketch worden de hoesjes met de meest geavanceerde printtechnieken geproduceerd: onder hoge druk met hoge temperatuur wordt het ontwerp rechtstreeks in de vezels van de stof geperst. Na het afkoelen sluiten de vezels, waardoor de print voor altijd is opgenomen in de stof. Zo vervagen de hoesjes nooit. Het assortiment is erg groot, voor elke soort mobiel of tablet zijn er wel enkele hoesjes verkrijgbaar. Ontwerp je eigen hoesje en wordt artiest!

EGOsketch is een internetbedrijf gevestigd in Alkmaar welke dagelijks online Nederlandse maar ook internationale klanten trekt. EGOsketch is onderdeel van Invition, Invition helpt Apple- en Telecomretailers en hun klanten het maximale uit hun producten te halen, door accessoires te leveren die waarde toevoegen aan het apparaat. Invition levert wat van belang is en in de toekomst van belang wordt. De drie kernwaarden zijn: toegevoegde waarde, constante innovatie en hoogwaardige service. Hierin maken zij samen met hun partners het verschil.

“Nooit meer standaard accessoires voor je tablet, wij van EGOsketch noemen dit Endless Gadget Opportunities.”

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.