Buiten Met Buiter

Boten, Sloepen En SUP Board Te Huur In Alkmaar

Buiten met Buiter is sinds de zomer van 2015 open in Alkmaar. Buiten met Buiter onderscheid zich met luxe sloepen waarmee je een prachtige dag zal ervaren op de Alkmaarse grachten.

Voor het huren van een boot in Alkmaar ben je bij Buiten met Buiter aan het juiste adres. Zij bieden luxe Sunrise 500 sloepen aan die allemaal volledig elektrisch en dus milieuvriendelijk en geluidloos zijn. In de Sunrise 500 is plaats voor maximaal 9 personen!

Arrangementen

Buiten met Buiter biedt verschillende arrangementen aan om de perfecte dag te verzorgen. De prijzen variëren per boot en de duur van het varen. Daarnaast is het mogelijk om zelf arrangementen samen te stellen. Heb je zelf leuke ideeën om jouw dag compleet te maken? Neem dan contact op met Buiten met Buiter!

Bootarrangementen
Buiten met Buiter biedt bootarrangementen aan zoals verschillende vaarroutes door Alkmaar met een kapitein/gastheer die de leuke plekjes laat zien! Geniet na je dagje varen van een heerlijke barbecue of huur de boot inclusief ontbijt of lunch!

Feesten en partijen
Buiten met Buiter heeft ook een nog grotere boot voor feesten en partijen! Ze noemen deze boot een varend ponton. Ook deze boot is volledig elektrisch en dus milieuvriendelijk. Heb je een feestje en wil je dit op het water vieren? Neem dan contact op om een arrangement op aanvraag samen te stellen. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.