Boot huren Alkmaar

Reserveren
De motorboten dienen voortijdig te worden gereserveerd via 06-15170431. Er geldt een minimale huurtijd van 4 uren (een dagdeel) omdat de boten elders droog staan opgeslagen. Zodra onze boten al rondvaren, kunnen wij uiteraard flexibeler zijn met de minimale huurtijden (dan is huren vanaf 2 uur mogelijk). Wanneer je min. 2 uur wilt varen is het advies om even met het verhuurbedrijf te bellen.

Opstapplaatsen
Je kan opstappen op Waagplein of de nieuwe aanlegsteiger bij Noorder Arcade voor de oude Ringers chocoladefabriek.De motorboten worden naar de afgesproken opstaplocatie toe gevaren. Alle tarieven zijn inclusief brandstof, dus achteraf geen extra kosten! Reddingsvesten voor kinderen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Vooraf krijg je een korte instructie. De motorboten zijn niet vaarbewijs plichtig.

De voorwaarden voor de korting
Korting bij minimaal één dagdeel = 4 uur huurtijd. Verhuur en korting op basis van beschikbaarheid.

AlkmaarPas-actie: 10% korting op het huren van een bootje voor een dagdeel in de maanden juli en augustus en 20% korting in de hele maand september van maandag t/m vrijdag + zondag. Er zijn een beperkt aantal familieboten beschikbaar. Indien beschikbaar geldt de korting ook hiervoor.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.