Boekhandel Feijn

Wij zijn de grootste boekhandel in het gezellige centrum van Alkmaar met een ruim assortiment in alle genres: literatuur, spanning, kinderboeken, kookboeken, Engels, reizen, esoterie, psychologie, geschiedenis en nog veel meer. Tevens hebben wij een uitgebreide selectie klassieke muziek cd's, ansichtkaarten en tijdschriften.

In onze gezellige Amerikaanse jaren ’60 diner kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie terwijl u luistert of bladert! Regelmatig hebben wij in het mini-theater achter in onze winkel lezingen, boekpresentaties, optredens en kleine evenementen.

Voor de liefhebber organiseren wij Nederlandstalige en Engelstalige leesclubs die elk seizoen, onder deskundige begeleiding,  vijf literaire titels bespreken in de periode september tot mei.

Via onze website www.feijn.nl kunt u gemakkelijk uw boeken bestellen of u inschrijven voor onze periodieke nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van al onze evenementen en het laatste nieuws in de wereld van de boeken en klassieke muziek. Blijft u liever via de social media op de hoogte? Geen probleem. Like ons op Facebookpagina (@BoekhandelFeijnAlkmaar) of volg ons op Twitter (@feijnalkmaar). Voor de jongere lezers hebben wij zelfs een young adult Facebookpagina (@boekhandelfeijnyoungadult).

Komt u met de auto? Parkeren kan gewoon bij ons voor de deur en anders is de Schelphoekgarage nog geen vijf minuten lopen.

Onthoud: lezen is feijn!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.