Amac Store

Amac Store Alkmaar is sinds 2006, de Apple Premium Reseller in de kop van Noord-holland, gelegen in het centrum van Alkmaar. Wij zijn zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer zoals de trein of bus, en daarnaast zijn er meerdere parkeergelegenheden in de buurt.

Onze winkel is 7 dagen per week geopend en is gevuld met de nieuwste gadgets, accessoires en natuurlijk Apple. Daarnaast bieden wij diensten als iMember, iCare, Abonnementen, inruil mogelijkheden, financieringsmogelijkheden & reparatie services. Onze enthousiaste medewerkers zijn specialistisch getraind en op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op de huidige en toekomstige markt, zij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Het is voor ons belangrijk, dat wij het juiste gevoel kunnen creĆ«ren zodra je bij ons in de winkel bent. Wij geven dagelijks training in onze winkel en doen dit met heel veel plezier, zeker als wij zien wat dit kan betekenen voor onze klant. Wij streven naar een ultieme klantbeleving waarbij een tevreden klant voor ons de mooiste beloning is.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.