Zoover: Leukste Winkelstad!

#allesoveralkmaar

AlkmaarPas 2018 nu verkrijgbaar!

Hoe fijn zou het zijn als je bij meer dan 300 Alkmaarse winkels en instellingen korting zou krijgen? Met de AlkmaarPas 2018 is dit geen droom maar werkelijkheid. 

Vier de winter in Alkmaar

Sprookjesachtig verlichte grachten, gezellige kerstactiviteiten, behaaglijk warme caf├ęs en restaurants. Alkmaar is ook in de winter een fijne bestemming voor een dagje stad.

 

Alkmaar Marketing is hiring!

Alkmaar Marketing zoekt een Projectleider marketing/content manager (24 uur p.w.). Solliciteer nu!

 

De Schermer: landelijk deel van Alkmaar

De polder de Schermer is het groenste deel van de gemeente Alkmaar, bekijk het filmpje over de Schermer!

Sfeervolle decembermaand bij Vest en Grote Kerk

Wat zijn jouw plannen voor de kerstperiode? Bij Theater De Vest en de Grote Kerk zijn er in december een aantal fantastische voorstellingen die extra sfeer aan de feestmaand geven.

 

Reissite Zoover roept Alkmaar uit tot leukste winkelstad

Nederlanders zijn dol op shoppen, maar in welke stad shoppen ze het liefst? Reiswebsite Zoover onderzocht dit met een poll op zoover.nl. Met maar liefst 35 procent van de stemmen bleek Alkmaar de grote favoriet onder Nederlanders. 

Nieuw: Wolf Kitchen & Bar

De bekende Alkmaarse horeca-uitbater Mirjam Greeuw is een nieuwe zaak begonnen. In het pand aan de Mient waar voorheen Lounge Mij was gevestigd, vind je nu Wolf Hotel, kitchen & Bar. Alkmaar Prachtstad ging op onderzoek uit.

HET NATIONALE THEATER IN THEATER DE VEST

De Koninklijke Schouwburg, het Nationale Toneel, NTjong en Theater aan het Spui. Deze gerenommeerde muziek- en theatergezelschappen hebben zich verenigd in Het Nationale Theater.

FILMHUIS ALKMAAR

Bij het gloednieuwe filmhuis zie je alleen maar films die indruk maken. Die je nog een tijdje bijblijven, omdat ze niet standaard zijn. En er is meer! Boek op de site direct tickets voor het filmhuis.

RESTAURANT HOFMAN: ALKMAAR IN DE BAN VAN SHARED DINNER

Restaurant Hofman aan het Kerkplein is de nieuwste horeca-hotspot van Alkmaar.

RESTAURANT DE RITSZ: GEGARANDEERD GENIETEN

In Alkmaar is het altijd gezellig, want in de binnenstad van Alkmaar is de restaurantdichtheid hoog.
 

Avondkaasmarkten blijken succesvol

Op de Alkmaarse Kaasmarkt is veel te zien en te beleven. Niet alleen op vrijdagochtend, maar sinds dit jaar ook op een aantal dinsdagavonden. Deze avondkaasmarkten blijken een groot succes

Alles weten over Alkmaar?