Wandel4daagse Alkmaar

Wandel4daagse Alkmaar

Een historische stadskern, oer-Hollandse polders en een natuurgebied dat krioelt van het leven: de gemeente Alkmaar heeft bijzonder veel te bieden aan wie van wandelen houdt. Geen wonder dat Alkmaar door de wandelkrant ‘Te Voet’ genomineerd is voor de titel Wandelgemeente van het jaar.

Hou je van wandelen, dan is de Plus Wandel4daagse Alkmaar een evenement dat je zeker niet mag missen. Van woensdag 21 t/m zaterdag 24 juni vindt alweer de 11e editie plaats. Er zijn afstanden tussen de 8,5 en 40 kilometer en voor iedereen die maar twee dagen mee kan wandelen maar toch de vierdaagse sfeer wil proeven, is er de halve 4daagse op vrijdag en zaterdag. Inschrijven kan nog t/m 12 juni.

De Plus Wandel4daagse Alkmaar staat bekend om z’n gevarieerde routes. Doe je mee, dan wandel je vier dagen door bos, duinen, polders, de Broekerveiling, de Abdij van Egmond, de Ruïnekerk in Bergen en het Witte Kerkje in Oudorp. Iedere dag ga je vanaf een andere locatie van start, waardoor je dagelijks een unieke route wandelt. De laatste wandeldag loop je door de smalle straatjes van de Alkmaarse Oude Stad, dwars door de Grote Kerk en over de rode loper naar de finish op het Waagplein.

Schrijf je snel in via www.pluswandel4daagsealkmaar.nl

Bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar kunnen deelnemers ook dit jaar kiezen om in plaats van vier dagen, twee dagen mee te wandelen. Zo krijgen wandelaars die maar twee dagen kunnen deelnemen een unieke kans om toch de echte vierdaagse sfeer te beleven. Hiervoor kan men zich ook aanmelden via de website. 

Aanmelden nieuwsbrief