Cheesegolftoernooi

Golfen in de binnenstad van Alkmaar: dat kan zondag 21 mei tijdens het Cheesegolftoernooi. Aansluitend is er een diner in de Grote Kerk.

De holes vind je onder andere in het Bolwerk op de stadwallen, in stadspark De Hout en in de Oudorperpolder. Voor de spelers zijn er onderweg hapjes en drankjes.

Geef je op
Meedoen aan het Cheesegolftoernooi is sportief en gezellig en je steunt er ook nog eens lokale initiatieven mee. De opbrengst gaat namelijk naar Alkmaars Talent, Stichting Maria Magdalena en Stichting De Vrolijkheid. Hou je van golf, geef je dan dus snel op! Het kan individueel, met z’n tweeën of met z’n vieren, particulier of namens een organisatie.

Diner in Grote Kerk
Het golftoernooi sluit je af tijdens het traditionele diner in de Grote Kerk. Hier geniet je aan mooi gedekte tafels van een 8-gangendiner en livemuziek. Elke gang wordt verzorgd door een ander Alkmaars restaurant. Dit jaar kun je proeven van gerechten van de 13 Balcken, ’t Stokpaardje, Het Gulden Vlies, Restaurant Seasons, Fabers, Soepp, Granada en Italica Ristobar. Hou je niet van golf maar wil je wel graag naar het diner? Dan kun je een los toegangsbewijs aanschaffen. Kijk voor meer informatie op www.cheesegolf.nl.

Aanmelden nieuwsbrief