Vriendenbockfestival

Genieten van maar liefst 40 verschillende soorten bier in de bijzondere ambiance van de Alkmaarse Grote Kerk. Dat is het Vriendenbockfestival. Dit jaar vindt het festival plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 november van 16.00 tot 23.00 uur.

Gezellig met je vrienden proeven van allerlei verschillende (bock-)bieren; het is een fijne insteek voor een avondje uit. Zeker als je daarbij ook nog eens Alkmaars grootste monument vanbinnen kunt bekijken. Geen wonder dat het Bockbierfestival in de afgelopen jaren zo’n succes is geworden!

Geniet bij alle heerlijke, herfstige bieren van bijpassende hapjes, bereid door Alkmaarse restaurateurs. Ondertussen luister je naar livemuziek van een lokale dj en artiesten.

Het festival vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 november, beide dagen van 16.00 tot 23.00 uur. Kaarten voor het festival zijn online te bestellen via www.vriendenbock.nl. Een toegangskaart kost € 20,-. Hiervoor krijg je entree, een uniek bierglas en 4 consumptiemunten. De opbrengst van het festival komt ten goede aan het behoud van de Grote Kerk.

Ben je ‘Vriend’ van de Grote Sint Laurenskerk, dan kost een kaartje geen € 20,- maar € 15,-. Je kunt op vertoon van je vriendenpas aan de kassa maximaal 2 kaarten kopen voor dit bedrag. Vriend worden? Kijk op http://www.vriendengrotesintlaurenskerk.nl/word-vriend.

Alles weten over Alkmaar?