KunstCultuurWeekend

Na het succes van vorig jaar is er op zaterdag 20 en zondag 21 mei voor de tweede keer een gezellig en sprankelend KunstCultuurWeekend in en rond Oudorp.

Zo’n 30 beeldend kunstenaars komen naar Oudorp om hun werken te laten zien en bewonderen. Er is een kunstroute met een muzikale twist langs groepslocaties of langs eigen ateliers. Ontdek de schoonheid van kunst en laat je betoveren door de originele kunstwerken. Op verschillende locaties zijn er optredens van diverse groepen en koren. Op zondag is er een heus Korenfestival!

De exposities en optredens zijn beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor de actuele programmering op onze website of volg het evenement via Facebook voor het laatste nieuws. Een routebeschrijving is vanaf begin mei af te halen op diverse adressen in en rond Oudorp, o.a. bij zaal Meereboer (Herenweg 81, 1829 AC Oudorp), Vrij Zijn Theater (Madame Curiestraat 2A,1821 BM Alkmaar), Buurthuis De Wachter (Oudorperdijkje 65, 1801 GA Alkmaar) en De Wijkplaats (Herenweg 14, 1829 AG Oudorp). 

Aanmelden nieuwsbrief