Eten & Drinken

Ben je op zoek naar een tof restaurant in Alkmaar? Je vindt het op deze pagina.

Horeca-gelegenheid aanmelden?

Restaurant Abby's

Onder de wieken van de beroemde Molen van Piet vind je á la carte Restaurant Abby's. Geniet hier van prachtige gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen. 

Laagdrempelig
Het interieur van Abby's is stijlvol. Te midden van het gestapelde hout en de eigentijdse kunst geniet je dubbelop van de gastronomische specialiteiten die ze hier serveren. Ben je op zoek naar een bijzonder maar laagdrempelig restaurant, ontdek dan Abby's.

De Buren

Wil je eten op een mooie, historische plek? Dat kan bij Café Restaurant De Buren. Dit leuke restaurant heeft twee terrassen: één op de pittoreske Gewelfde Stenenbrug en één aan de historische visbanken; de stenen marktkramen waar in vroeger eeuwen vis werd verkocht.

Frans-Hollands
Eten bij De Buren is een gastronomische ervaring. Ben je vegetariër, dan heb je hier ruim keuze aan vegetarisch eten. Kies bij De Buren uit een scala aan gerechten met een Frans-Hollandse inslag. Je kunt bij De Buren lunchen, dineren of gewoon lekker een drankje drinken.

 

De Ritsz

Bar Brasserie De Ritsz vind je (op 100 meter afstand van de Singel-parkeergarage) aan het Ritsevoort 12 te Alkmaar. De Ritsz staat voor gezellig borrelen aan de bar en lekker eten van de Josper grill. Geniet bij Restaurant Ritsz van de mooiste wijnen per glas, meer dan 40 biertjes van de fles en 8 wisselend op de tap.

Binnentuin met terras
De Ritsz is gezellig ingericht met een prachtige binnentuin met terras waar je van de zon kunt genieten.

Mojo's Alkmaar

Mojo's is overdag dé plek voor een prettige lunch; in de zomer natuurlijk op het terras op het beroemde Waagplein. 's Avonds verandert Mojo's in Club Mojo's: hip tafelen in strak design. 

Open keuken
Van pasta tot vlees- en visgerechten: kwaliteit en diversiteit staan bij Mojo’s voorop. De keuken heeft Mediterrane en Oosterse invloeden. De open keuken zorgt voor extra beleving in een ongedwongen en stoere setting.

Zin in een High Tea, High Wine, High Cocktail of High Beer? Ook dan ben je bij Mojo’s aan het juiste adres.

Overzicht horeca Alkmaar

Waar ga jij de volgende keer dineren? Je vindt alle uitgaansopties in Alkmaar in het restaurantoverzicht.

Aanmelden nieuwsbrief