Alkmaar Marketing

Alkmaar Marketing is dé citymarketing-organisatie van Alkmaar.

Organisatie

Alkmaar Marketing is dé citymarketing-organisatie van Alkmaar. Bij citymarketing draait het niet alleen om de toeristisch/recreatieve kant van de stad, maar ook om bijvoorbeeld wonen, werken, welzijn, onderwijs en veiligheid.

Alkmaar Marketing onderneemt actie op het gebied van al deze zaken, samen met verschillende andere Alkmaarse partijen.

Missie en Visie

Missie
Alkmaar Marketing is een strategische marketingorganisatie die Alkmaar profileert als één van de gezelligste en leukste (winkel) steden van Nederland. Een stad waar het hele jaar door veel te beleven is.

Op het gebied van winkelen, entertainment, sport en cultuur biedt Alkmaar attractieve, opvallende unieke evenementen en activiteiten. Daarnaast is een bezoek aan de binnenstad een belevenis. Door een goede afstemming cq. mix van activiteiten is het de moeite waard om Alkmaar frequenter en langer te bezoeken.

Visie
Alkmaar Marketing wil dat Alkmaar gezien wordt als de leukste (winkel)stad in de regio en Noord Holland en als één van de leukste van Nederland.

Bestuur

Alkmaar Marketing communiceert met bewoners en bezoekers én met (en namens) belanghebbende Alkmaarse organisaties. Het bestuur van Alkmaar Marketing bestaat dan ook uit vertegenwoordigers van deze organisaties.

Medewerkers

Alkmaar Marketing bestaat uit een klein team van onder andere marketeers, copywriters en ervaren projectleiders. Ook het secretatriaat en de administratie zijn van groot belang!
 

Werken bij Alkmaar Marketing

Op deze plek vind je de actuele vacatures bij Alkmaar Marketing. 

Per februari 2018 zoekt Alkmaar Marketing:

Publicaties

Wil jij weten wat Alkmaar marketing de komende jaren gaat doen en wat ons merk Alkmaar precies is? Neem dan een kijkje in ons strategisch marketingplan en merkpaspoort.

Contact

Voor vragen betreffende promotie van evenementen en activiteiten, de AlkmaarPas, de evenementendesk en overige promotionele vragen kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor meer informatie over Alkmaar Marketing.

Alkmaar Marketing
Postbus 8027
1802 KA Alkmaar
Tel. (072) 511 22 54
info@alkmaarmarketing.nl

Bezoekadres:
Gedempte Nieuwesloot 50
1811 KT ALKMAAR

Spreekuur AlkmaarPas:
Elke dinsdag van 14.30 uur – 16.00 uur
Elke donderdag van 14.30 uur – 16.00 uur
Buiten deze tijden zijn wij alleen telefonisch bereikbaar

Aanmelden nieuwsbrief